Share |

Rexona pro ženy i muže

Univerzální bojovník s potem
 
Stále nemůžete najít antiperspirant, který ochrání vaše oblečení před nepěknými skvrnami a zároveň bude účinně bojovat s nepříjemným zápachem? Vyzkoušejte novinku od Rexony a vaše hledání bude u konce! Na antiperspirant Rexona Active Protection + Invisible se díky jeho univerzálním vlastnostem budete moci spolehnout i v těch nejvypjatějších situacích.
 
Exkluzivní formule nové Rexony Active Protection + Invisible poskytuje ochranu proti zápachu, který produkují bakterie během pocení. Díky ní je vůně uvolňována postupně a to v návaznosti na to, jak velkému stresu nebo fyzické aktivitě jste zrovna vystavena. Jednoduše by se dalo říci, že čím více se pohybujete, tím více voníte. Díky tomuto jedinečnému antiperspirantu vás tak bude pocit svěžesti doprovázet celý den. Nová Rexona byla navíc speciálně vyvinuta tak, aby vaše oblečení zůstalo krásné a beze skvrn. Napomáhá omezovat tvorbu bílých stop na černém a žlutých skvrn na bílém oblečení. Svěží a lehkou vůni antiperspirantu si zamilujete na první přičichnutí. Vyzkoušejte Rexonu Active Protection + Invisible a poznejte 48hodinovou ochranu proti pocení a zápachu, která vám umožní být v pohybu a i přesto zůstat sebejistá po celý den.

 
Všechny varianty dámského antiperspirantu Rexonu Active Protection + Invisible (sprej, tuhý antiperspirant a kuličkový antiperspirant) zakoupíte za doporučenou cenu 77,90 Kč.
-
 

Účinný bojovník s potem a se skvrnami
Představujeme žhavou novinku mezi pánskými antiperspiranty! Vyzkoušejte novou Rexonu Men Active Protection + Invisible, která vás ochrání nejen před nepříjemným zápachem, ale ubrání i vaše oblečení před nevzhlednými skvrnami vznikajícími pocením. Rexona Men Active Protection + Invisible vás nenechá na holičkách ani v těch nejnáročnějších situacích.
Výjimečná formule obsažená v Rexona Men Active Protection + Invisible Spray poskytuje ochranu proti zápachu vznikajícím působením bakterií. Vůně je uvolňována postupně v reakci na to, jak velkému stresu či fyzické aktivitě jste zrovna vystaven. A přitom můžete nosit oblečení jakékoli barvy, protože se díky novému antiperspirantu stanou nevzhledné „koláče“ dávnou minulostí. Svěží a lehká vůně si vás podmaní, a přesto nenaruší aroma vašeho oblíbeného parfému. Dopřejte si s novým pánským antiperspirantem Rexona Men Active Protection + Invisible Spray pocit svěžesti a sebejistoty po celý den.  

Všechny varianty pánského antiperspirantu Rexona Men Active Protection + Invisible (sprej a tuhý antiperspirant) zakoupíte za doporučenou cenu 77,90 Kč.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.