Share |

RA oslaví v Praze 9. narozeniny

V sobotu 22. dubna se v Chapeau Rouge slaví. Londýnský kolektiv a label Republic Artists Records se pohybuje nejen na londýnské scéně už 9 let. Za tu dobu RA kolektiv uspořádal přes 200 parties v UK, v ČR, na Ibize nebo v sousedním Německu. S úmyslem přiblížit sound akcí a hlavních účinkujících širší veřejnosti, vznikl v roce 2014 stejnojmenný label. Již od prvního releasu se tracky vydané na Republic Artists Records staly součástí tracklistů na radiích BBC, Ibiza Global nebo Proton. Některé z 36 vydaných singlů byly hrány a podporovány pioneery a současnými hvězdami elektronické scény, mezi které patří taková jména Sasha, Nicole Moudaber, Laurent Garnier, Jon Rundell, Terry Francis a mnoho dalších.
 
Na narozeninovou oslavu se po roce vrací berlínský Agent, který bude opět hlavním hostem. Agent vystoupil za svou dvacetiletou kariéru v mnoha respektovaných klubech a na festivalech v rodné vlasti. Jeho typický zvuk zazněl ve frankfurtském Cocoonu, berlínském Tresoru nebo na Love Parade. Má za sebou stovky zahraničních vystoupení, například v londýnském Fabricu a Eggu, klubu Womb v Tokiu nebo na festivalu Off Sonar. Jeho tracky vyšly na labelech zvučných jmen: Get Physical, Cocoon, Desolat, Moon Harbour nebo Fabric Records. 
 
Druhá „techno” stage bude pod taktovkou jednoho z pilířů Republic Artists Records. Nick Elia zahraje live, za použití mašinek Roland a kontrolerů Novation. Nick vyprodukoval a remixoval několik úspěšných techno tracků. Jeho třítrackové EP Exit Velocity, vydané u Republic Artists Records, hráli a podporovali známí umělci jako například Spartaque, Paco Osuna, Dubspeeka, Jon Rundell, Melokolektiv, Lee Walker, Tiga nebo Hannah Wants, která hrála jeho track „Glue” na stanici BBC Radio 1. Nejnovější počin, remix tracku „Bending Light” se hrál na radiu Proton a Kiss fm. Nick se kromě elektroniky podílel na projektech akustické a vážné hudby ve studiích ve Velké Británii a Německu. Je lektorem SAE institutu na univerzitě v Surrey a na univerzitě v Keele. 
Dál zahraje domácí Elektrabel, chlapík, který se pohybuje na scéně už úctyhodných 15 let, za svou kariéru stihnul hrát v mnoha klubech zvučných jmen, jako jsou například tokijský Womb nebo berlínský Tresor. Jeho vůbec první vinyl release byl vydán na labelu 6277, který patří Jeffu Millsovi. Jeho track „Daje“ zahrál tento rok Ben Klock na akci Dekmantel. 
 
Nebude samozřejmě chybět ani Thomas Tesla, šéf Republic Artists! Thomas vystupoval v mnoha londýnských klubech, namátkou Crucifix Lane, Steelyard, Fire, Lightbox nebo Egg, ale také v německém Tresoru, španělské Amnesii a na dalších místech po celé Evropě. Jeho produkci najdete na Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo Republic Artists Records, kde vyšel jeho remix tracku Mind Meld 2 od Nikoly Galy.
 
O support se postará Kirill Astra (Tamdem) a Mark Dale z Rakouska. Bar bude mít pod kontrolou trojlistek domácích djs Vanko, Lillou a Deff.
 
Událost
https://www.facebook.com/events/293205424430027

Datum: Sobota 22. dubna 2017
Vstupné: do 23:00 - 100,- Kč, od 23:00 - 150,- Kč
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1
Start: 22:00
 
Underground House Floor
Agent / DE (Get Physical / Cocoon / Desolat)
www.soundcloud.com/agent
Kirill Astra / RU (Tamdem)
www.soundcloud.com/kirillastra
Mark Dale / AT
 
Techno Floor
Nick Elia (live) / UK (Roland / Republic Artists)
www.soundcloud.com/nickeliaofficial
Elektrabel / CZ (Axis Records / Dirty Corner)
www.soundcloud.com/elektrabel
Thomas Tesla / UK (Republic Artists)
www.soundcloud.com/thomastesla
 
Bar / All Shades Of House
Lillou, Deff, Vanko

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.