Share |

Přijďte si zatančit lindy hop!

foto 2media

Kráčejte nástrahám všedních dnů vstříc svižným swingovým krokem, přijďte načerpat pozitivní energii do kavárny jam café, jediné kavárny v centru Prahy, kde můžete absolvovat hodinovou výuku tance pod vedením zkušených lektorů a kroky hned vyzkoušet při následující taneční párty.

Jam cafe sídlí v prvním patře pasáže Metro na Národní třídě, takže na shon metropole pohlížíte z příjemného nadhledu. A když vám přívětivá obsluha naservíruje některý ze zdejších vyhlášených alkoholických či nealkoholických koktejlů za neméně přívětivé ceny, svět je hned krásnější a všechny problémy řešitelné...

Taneční hudba zní v jam cafe několik večerů v týdnu. Swingu jsou zasvěceny pondělky a od března nově také středy. Nejznámější swingový tanec lindy hop (a na některých hodinách i charleston) tady začátečníky i pokročilé vyučuje zkušený lektor Milson Saidl. V pondělí na lekce navazuje oblíbená tančírna pro všechny milovníky swingu.

Kavárna jam cafe je otevřena kromě neděle od 10 do 24 hodin. Hosté mohou vybírat ze stálého jídelního a nápojového lístku. K dispozici je bezplatné wifi připojení.

Kavárna jam cafe
Národní 25, Praha 1
tel.: 224 237 156

www.jamcafe.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.