Share |

Pražský label Bigg Boss vydal několik zajímavých projektů

foto: pořadatel akce

Pražský label Bigg Boss během posledních týdnů vydal několik zajímavých projektů. Jsou jimi druhá solo deska člena kapely PSH - Vladimíra 518 s názvem Idiot, nové album/kniha WWW s názvem Atomová Včela a druhé pokračování kompilace DROPS, kterou dal dohromady Dj Alyaz a právě o tomto třicátém BiggBoss releasu bychom rádi informovali.
O prvním dílu jsme informovali před dvěma lety zde:
http://www.protisedi.cz/article/dj-alyaz-rozhovor-dubstepovy-mix-jen-pro-protisedicz

Jedná se o ucelené shrnutí aktuální tuzemské bass/experimental scény. Tentokrát kompilace nabobtnala do dvojnásobné délky v podobě 2CD a obsahuje 35 exkluzivních fresh produkcí od známých i méně známých
producentů z Česka a Slovenska. Tato kompilace je skvělým důkazem toho, že i u nás se dělá kvalitní hudba na světové úrovni. Svými produkcemi přispěli např. Tuco, Side9000, Subject Lost, Chik, Karaoke Tundra, Kepikei, Dryman, Freezer atd. a stejně jako u prvního dílu obsahuje i DROPS2 rapový bonus, tedy spíše dvojbonus, ke kterému po internetu koluje i dvojklip, který má na svědomí Chef3000.
Dvojklip:
http://www.youtube.com/watch?v=HkUB7OHrcD0

K projektu Drops se váže i série akcí a hlavní dvě z nich máme právě před sebou - jsou to brněnský a pražský křest, kde vystoupí kromě Alyaze i někteří producenti/djs z kompilace. Info zde:
21.6. se uskuteční v Brně: https://www.facebook.com/events/132872926916115
28.6. se uskuteční v Praze: https://www.facebook.com/events/282410998562322

Cds můžete kupovat pod tímto odkazem: http://shop.biggboss.cz/products/dj-alyaz-presents-drops-vol-dot-2-2013

Ukázky z obou cds zde:
CD1 - http://www.youtube.com/watch?v=k6laODHa6pg
CD2 - http://www.youtube.com/watch?v=XRPoIXt1zLU


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.