Share |

Pojďte bosí na Náplavku.

foto: archiv TOMS

Mezinárodní den bez bot je globální hnutí, jehož cílem je upozornit na to, že více než třetina světové populace nevlastní jediný pár bot. Iniciovala ho značka TOMS, která prodává boty, aby mohla boty rozdávat: v rámci obchodního modelu One for One, se kterým přišel její zakladatel Blake Mycoskie.
 
Den bez bot se letos koná již po sedmé. Po celém světě se na jaře (datum je pohyblivé) pořádají bosé  průvody a různé hudební akce. Zapojují se všechny možné komunity - firmy, školy, muzikanti, slavné osobnosti - a zouvají se, aby vyjádřili solidaritu s projektem. Jde o to zkusit si, jaké to je "nechodit v botách". Kam daleko byste došli, kdybyste ráno vyrazili bosí?
 
V Praze se při té příležitosti koná speciální bosý hudební happening. Připojte se k průvodu, který doprovodí Jan P. Muchow, zpěvačka Never Sol, Tata Bojs, Please the Trees a zpěvačka Charlie One. Průvod bude zakončen v baru Bajkazyl na Náplavce, kde si Tata Bojs střihnou ještě mini koncert. Vyrážet se bude ve 4 hodiny ze Žofína, sraz je v 15.45. Volným bosým krokem se vyrazí směrem do Bajkazylu.Když bude pršet, schováme se pod most.
Více info na FB stránce eventu.
 
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.