Share |

Otvírá se Hard Rock Hotel Ibiza, první v Evropě

foto: pořadatel akce

Majitel kultovní značky, která je jednou z nejznámějších na světě, postupně rozšiřuje řadu svých poboček a ve Španělsku na Ibize otevírá tento měsíc první pětihvězdičkový hotel. Hard Rock hotel Ibiza tak posílí značku Hard Rock - bude 20. hotelem v pořadí a zároveň prvním na 4. kontinentu. Až dosud se Hard Rock hotely nacházely "pouze" na třech kontinentech; od Thajska pres Mexiko, Spojené státy až k Panamě.
 
"Pro společnost je růst v Evropě hlavní prioritou. Momentálně jednáme s několika hotely s kasínem v Evropě. Soustřeďujeme se především na města jako je Londýn, Barcelona a Mnichov" říká Hamish Dodds, chief executive officer v Hard Rock International. "Usilujme jak o příležitosti, kdy by HR International samo hotel řídilo, tak o spolupráci s našimi stávajícími partnery, jakými je např. Palladium hotel group nebo náš partner na Ibize", dodává Hamish Dodd.
 
Hard Rock Hotel Ibiza bude luxusní ubytovací zařízení na ostrově Ibiza, v jehož 493 pokojích se bude spojovat styl středozemního ostrova a energie světové značky Hard Rock. V hotelu bude k dispozici celá řada služeb a vybavení jako např. kongresový sál pro 600 osob a mnoho příležitostí k dobrému stolování. V naprosto výjimečné restauraci "Sublimotion" vám nezapomenutelný pokrm připraví Paco Roncero - kuchař oceněný Michelinskou hvězdou. Hostům, kteří hledají omlazení duše i těla nabídne hotel Rock Spa procedury - švédské masáže doprovázené speciální hudbou.
 
Z oblasti zábavy a nočního života nabízí Hard Rock hotel Ibiza množství barů a restaurací, včetně venkovního koncertního prostoru s podiem pro 2500 návštěvníků. Zde v létě vystoupí celá řada světově známých muzikantů. Krásy Ibizy si mohou hosté užívat ve speciálních apartmánech se soukromými bazénky. U dvou hlavních bazénů se nacházejí bary, soukromé kabinky a pozorný personál, který splní každé přání hosta.
 
Hard Rock je mezinárodně uznávána značka na poli zábavy i životního stylu, jejíž podniky nabízejí stylový design, výborný servis a to, co je všechny spojuje - hudbu. Hotely a kasina značky Hard Rock se nacházejí v nejprestižnějších resortech i v menších městech a vyhovují moderním kosmopolitním cestovatelům (ať už cestují pracovně či soukromě) kteří hledají něco zajímavějšího než klasické ubytování bez fantazie.
 
Pro více informací nebo za účelem rezervace kteréhokoliv Hard Rock hotelu či kasina navštivte www.hardrockhotels.com.
 
- - -
 
O „Hard Rock International“
S celkovým počtem 181 provozoven v 55 zemích, včetně 140 cafes a 20 hotelů a 9 kasin, se Hard Rock International (HRI) řadí mezi celosvětově nejuznávanější společnosti. Počínaje kytarou Erica Claptona, Hard Rock dnes vlastní největší sbírku hudebních předmětů, které jsou vystaveny v provozovnách po celém světě. Hard Rock je také známý díky živým hudebním vystoupením, sběratelským kouskům oblečení a obrovskou sbírkou hudebních upomínkových předmětů. HRI vlastní světovou ochrannou známku pro všechny značky Hard Rock. Společnost vlastní, operuje a pronajímá ve frančízách restaurace v předních metropolích, které zahrnují Londýn, New York, San Francisco, Sydney a Dubai. HRI také vlastní, licencuje a řídí hotely a kasina po celém světě. Destinace zahrnují dva nejúspěšnější hotely a kasina v Tampě a v Hollywoodu, obojí na Floridě, které vlastní a řídí mateřská společnost HRI „The Seminole Tribe of Florida“, dále Bali, Biloxi, Chicago, Cancun, Ibiza, Las Vegas, Palm Springs, San Diego a Singapore. Mezi nastávající lokality Hard Rock Cafe patří Soul, Vídeň, Anchorage a Siam Reap. Nové projekty ve fázi rozvoje hotelů zahrnují Daytona Beach, Aruba, Aba Dhabi a Shenzhen a Haikou v Číně. Pro více informací o Hard Rock International navštivte www.hardrock.com.
 
http://www.hardrock.com/cafes/prague/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.