Share |

Orbital přijedou v listopadu do Lucerny

foto: pořadatel

Orbital v listopadu odehrají v Lucerně show, která byla díky vichřici zrušena na Rock for People!

"Nikdo by nečekal, že osmé album kapely s dvacetiletou historií bude znít takhle fantasticky, ale čas zřejmě vlil bratrům energii do žil. Jejich návrat je triumfální. Raveři ve středním věku se dostanou do extáze a nová generace pochopí, o čem to vlastně ti starší pořád tak básnili."
9/10

Tak to je na úvod výňatek z recenze BBC na letošní album Wonky britského dua Orbital, kteří mimo jiné vystoupili na zahajovacím ceremoniálu letošní paralympiády v Londýně.

Orbital bratrů Paula a Phila Hartnollových, jsou již od roku 1989 jednou z hlavních ikon elektronické taneční hudby a hlavní důraz své tvorby vždy kladli na živá vystoupení.

O to víc všechny jejich tuzemské fanoušky mrzelo neuskutečnění jejich show na letošním festivalu Rock for People, které se bylo zrušenio vzhledem k dramatické živelné pohromě chvíli před jejich vstupem na podium a kterému předcházeli nadšené reference během celé jejich letošní šňůry. Orbital však slíbili, že se pokusí do Česka co nejdříve vrátit a svou špičkovou show odehrát v nějakém náhradním termínu. Tak se také stalo a my máme ohromnou radost, že můžeme oznámit nový termín jejich koncertu. Orbital vystoupí 12.listopadu ve velkém sále pražské Lucerny!

Protože Orbital patřili k několika kapelám, které bouře vyhnaly z letošního Rock for People, aniž by mohly vystoupit, přicházejí pořadatelé se speciální nabídkou pro návštěvníky tohoto festivalu. Ve spolupráci s Ameba Production, jež RfP každoročně pořádá, bude mít 100 nejrychlejších fanoušků, kteří si zakoupili lístky na Rock for People 2012, slevu 300,- Kč na vstupenku na pražské vystoupení Orbital. Omezená série na koncert Orbital v ceně 420,- Kč včetně poplatků bude v prodeji výhradně přes předprodejní síť Tickets for People (www.ticketsforpeople.cz). Zbývající vstupenky za 720,- Kč + poplatky budou v předprodeji sítě Ticketpro od 14.9.

Více info na:

www.orbitalofficial.com
www.facebook.com/orbitalofficial
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion
www.rockforpeople.cz
www.ticketsforpeople.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.