Share |

Olomouc: Podzimní výstava mladého designu a módy v S-cube

 
Podzimní chmury městské šedi v Olomouci rozežene výstava mladého designu Fashion Cube Market, která návštěvníkům nabídne prezentaci barevných šperků, doplňků, kabelek a oblečení nejen pro potěchu oka. V nově zrekonstruovaném klubu S-cube se účastníci mohou těšit na prodejní stánky olomouckých studentů, ale i známých oděvních značek a internetových prodejen. Akce se uskuteční 17. a 18. října, oba dny od 14:00 – 19:30 hodin. 
Organizátoři akce tak navazují na první Fashion Market, který se konal letos v červnu na parkánu Uměleckého centra UP. „Rády bychom nejen studentům, ale i všem Olomoučanům ukázaly, že móda a šperky nemusí být jen unifikovaná nabídka velkých oděvních řetězců. Každý z nás může svůj osobitý originální styl projevit také skrze své oblečení a na našem marketu může najít spoustu inspirace.“ řekla Kateřina Fišarová, manažerka marketu. Prezentací svých výrobků získají designéři nejen možnost ukázat návštěvníkům co umí, ale také potencionální budoucí klienty. „Na Fashion market se těším, jsem zvědavá, co nabídnou další prodejci, ale také bych ráda představila své výrobky, a to originální náušnice a brože.“ doplnila Michaela Škavová, jedna z designérek.
Fashion cube market nebude jen o výstavě, na programu budou také workshopy tvorby šperků – zájemci si mohou sami vyrobit brož nebo si odnést náušnice přesně podle svých představ. Dojde i na módní přehlídky, kdy se na mole objeví modely nejen z olomouckého obchůdku Flop fashion store, ale také originální autorské outfity mladých návrhářek. 
Na odpolední market naváže v pondělí Fashion Party, na které na zájemce čekají kadeřnice, vizážisté, fotografové, maséři a další, kteří nabídnou zdarma své služby a zpříjemní tak nejen dámám pondělní party v klubu S-cube. V průběhu celé akce bude mezi návštěvníky putovat fotograf, aby mohl nejoriginálněji oblečené zvěčnit a umožnil jim vyhrát ceny přímo od vystavujících a stát se tak majitelem/kou nejlepšího outfitu Fashion Cube Marketu. 
Klub S-cube (ex S-klub) najdete v Olomouci na třídě 17. listopadu naproti Přírodovědecké fakultě.  Vstup na Fashion Cube Market je zdarma. Na Fashion party pak 40 Kč studenti/ 60 Kč ostatní. Počet účastníků na workshopech je omezený, je potřeba se registrovat předem na katerina.fisarova@gmail.com.
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.