Share |

Ochutnejte sýry z World Cheese Awards 2017

foto: pořadatel akce

V restauraci Blue Wagon na pražských Vinohradech proběhne tento týden akce, kterou by si neměl nechat ujít žádný milovník kvalitních sýrů a dobrého vína. Bude zde představen výběr šampionů z letošní přehlídky World Cheese Awards, pořádané již třicet let britskou asociací Guild of Fine Foods, jedné z nejvýznamnějších mezinárodních soutěží tohoto druhu.
 
Prezentací vás provede Ivo Zenker, který se této soutěže osobně účastnil již třetím rokem, jako zástupce sítě francouzských sýráren La Cave A Fromage, která působí v Londýně a v Brightonu. Během minulých několika let se jejich prodejny na World Cheese Awards umisťovaly na předních místech v kategoriích týkající se prezentace sýrů.
Za posledních sedm let práce v brightonské sýrárně, kam chodí běžně nakupovat třeba Nick Cave, Fat Boy Slim nebo Lamb, Ivo prováděl množstvím degustačních večerů v mnoha tématicky laděných oblastech. V rámci firemního vzdělávání také navštívil různé farmy a sýrové manufaktury, kde se mohl na vlastní oči seznámit s prostředím a také procesem výroby různých druhů sýrů. Můžete se tedy těšit na zasvěcený výklad kořeněný spoustou zajímavých podrobností.

čtvrtek, 30.11.2017 v 19h
Restaurant Blue Wagon, Uruguayská 19, Praha 2

Na akci je třeba se kvůli omezenému počtu účastníků zaregistrovat >>>tady<<<


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.