Share |

Obrazem: nová kolekce džínů a oblečení Lee

foto: Lee

V této sezóně se Lee® jeans nechal inspirovat vzrušujícím životem Východního pobřeží od rozlehlého předměstí New Yorkeru až po křížové sály institucí Ivy League, aby se vrátil ke svým pravým americkým kořenům. K pánské a dámské kolekci, která je cool a moderní.Srdcem této nabídky je denim v různorodých stylech a skvělých nových úpravách, což dokazuje mistrovský um značky, jak dokáže zpracovat denim.

Tato kolekce rovněž nabízí širokou škálu topů, které se skvěle hodí k jeansům. Díky bohatému výběru pletených svetrů, triček, košil a bund budou zákazníci doslova zhýčkáni. Paleta kolekce podzim/ zima 2012 je založena na sytých univerzitních barvách jako je vínová, tmavomodrá a lesní zelená, ale nechybí ani jasné barvy v podobě detailů či košil, které dodají svěžest a hravou náladu.

To nejlepší z pánské kolekce:

Denim: Ikona 1930, sezonní styl inspirovaný originálním Lee® archivním kouskem (Lee® Rider Jeans z 30. let), představuje znovuzrození historických jeansů s cool detaily jako je zadní vázání, knoflíky určené na šle nebo pestré kožené logo.

Modernost je dosažena pomocí vizuálních úprav z potažených textilií v nejoblíbenějších Lee® střizích (Daren, Blake, Powell). Jeansy z této řady poskytují jednoduchý a čistý vzhled, prostě cool.
Oblíbené jsou taky Brooklyn Straight – novější regular střih, který je nabízen v 18 denimových úpravách a různých materiálech.

Chinos: V této sezóně je dostupná široká škála barev od šedé, khaki, šedobéžové a bronzové až po tmavomodrou a rudou.

Bundy a kabáty: Bohatá nabídka pánských bund a kabátů je inspirována originálními kousky vytvořenými značkou Lee® během posledního století. Od Original Rider (denim) až po moderní interpretace klasických siluet jsou bezkonkurenční díky široké nabídce látek (denim, vlna, kůže, peří/ nylon) a barev.

Svetry/mikiny: Ve svetrech dominují klasické styly se šálovým límcem nebo kulatým límcem z tlusté pleteniny, které vyvolávají pocit tepla a pohodlí. Svetry s kříženým vzorem jsou nabízeny v béžové a šedé barvě, zatímco hravá kombinace barev lze spatřit na klasických Fair Isle stylech.
Košile: Lee® si drží titul mistra denimových a kostkovaných košil. Ikonická Lee® denimová Western košile zůstává nejdůležitějším článkem s úzkým nebo regulárním střihem v modré, černé nebo šedé barvě. Kromě toho, jsou nabízeny četné kostkované košile v různých stylech včetně Western, Saw, Button Down a Single Pocket v různých barevných kombinacích.

To nejlepší z dámské kolekce:
Denim: Lee® Stretch Deluxe – Maximální zážitek , pohodlí a volnost pohybu.

Tento stretchový italský denim prémiové kvality zůstává ve středu dámské kolekce Lee® a je nabízen v různých stylech a barvách od modré, černé a šedé až po moderní barvy jako jsou teplá velbloudí a Bordeaux. Kolekce zahrnuje různé lichotivé střihy jako je Lee® Scarlett – sexy úzký střih, který se dá nosit jak ležérně, tak i elegantně pro jakoukoliv příležitost. Jeggings: Ideální na večerní look, dobře zkombinovatelné s maxi svetrem nebo tunikou a hodí se ke každodennímu pracovnímu oblečení. Přichází ve dvou barvách a působí dojmem pravé kůže. Úzké manšestráky: Manšestráky v 5 –ti trendových barvách dodávají zábavu a hravost kolekci. Kombinujte jej s Lee® topy s pestrým kostkovaným vzorem nebo s denimem pro cool městský look. Je ideální na zimu. Zvonové kalhoty: Pro viditelně trendy vzhled si vyberte Lee® Louie – luxusní zvonové kalhoty dostupné ve třech úpravách od čistého oprání pro elegantní vzhled až po clean worn pro pohodový vzhled. Topy: K vytvoření dokonalého Lee vzhledu Vám pomůže bohatá nabídka topů, od Western košil v jasně kostkovaných či tečkovaných vzorech až po topy s rafinovanými detaily pro šik městský vzhled. Lee ® - Oblečení, které potřebujeme k životu.

O značce Lee®
Založena v roce 1889 H.D Leem v Salině v Kansasu. Lee® je autentická americká denimová značka zrozená z dědictví pravých pracovních oděvů. Nejenže byla značka Lee® průkopníkem v produkci pracovního oblečení s vysokou kvalitou a dlouhou životností, ale dokonce přišla na trh s produkty, které stále žijí a jsou mezi lidmi populární dodnes. První montérky, overally, jeansy na zip, loko (železniční pracovník) bunda, moderní denimová bunda jsou příklady designových klasik vytvořených značkou Lee®.

Za posledních 123 let se Lee® stala symbolem opravdových lidí po celém světě a stala se i demokratickou značkou, která nabízí oblečení vysoké kvality pro každý den a každou příležitost.
V současné době je Lee® distribuováno do více než sto zemí světa. Kromě jeansů a dalšího oblečení se prezentuje vlastními doplňky. Lee® vyrábí oblečení pro muže, ženy i děti, proslulé dokonalými střihy, top kvalitou materiálu a zajímavými úpravami.
Pokud vás zajímají podrobnosti o značce, klikněte na http://www.eu.lee.com nebo kontaktujte Lee® zastoupení v ČR a SK.

Značka Lee® je součástí VF korporace
VF korporace je globální leader v značkových lifestylových oblečení s více než 30 značkami jako jsou Lee®, 7 For All Mankind®, The North Face®, Vans®, Timberland®, John Varvatos®, Eastpak®, JanSport®, Reef®, Kipling®, Napapijri®, Wrangler®, Nautica®, Eagle Creek®, Ella Moss®, lucy®, Majestic®, Red Kap®, Riders®, Splendid®, Smartwool®. Více informací o VF korporaci je dostupné na webových stránkách: www.vfc.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.