Share |

Nová vršovická kavárna nabízí i pivo a deskové hry

Je tu nová pražská deskoherní kavárna – Bohemia Boards nad Brews. Nachází se na adrese Charkovská 18 ve Vršovicích a najdete tu přes 500 strategických a party her. K tomu si můžete vybrat ze široké nabídky piva z minipivovarů, koktejlů a delikates k zakousnutí.
 
Koncept moderní deskoherní kavárny započal v roce 2011 s podnikem Snakes and Lattes v Torontu. Od té dobytakové podniky vyrostly jako houby po dešti v Severní Americe a v Evropě, skoro každý týden otevírá nová. Recept je jednoduchý – přátelská atmosféra s dobrým jídlem, pitím a nejnovějšími kousky ze světa deskových her.
„Lidé tráví celé dny online. Deskoherní kavárny jsou jeden ze způsobů, jak znovu navázat vztahy s přáteli zábavnou formou a bez toho, abyste byli přilepeni k mobilním telefonům,“ říká Douglas Kaufman, zakladatel BB&B.
 
Bohemia Boards and Brews má otevřeno od úterý do pátku od 16:00 do 23:00 a v sobotu a v neděli mezi 12. a 23. hodinou. Můžete si přijít jen tak posedět a dát si něco dobrého, nebo za poplatek 60 Kč získat neomezený přístup ke všem hrám, na jak dlouho budete chtít. S výběrem her a následným hraním vám navíc rádi vypomohou herní „experti“.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.