Share |

Nová verze MANA Drinku přichází!

Je to venku, druhá verze MANA Drinku je na světě. Můžete se těšit na novou chuť, novou texturu a hlavně na nový pocit nasycení! Co se ale nezměnilo je nutriční hodnota, ingredience, kvalita a cena.
 
MANA Drink je ideální volbou pro všechny vytížené lidi, kteří se snaží ušetřit čas všude, kde to jen jde. Odpadají s ním totiž trable s nedostatkem času na nákupy a přípravu zdravého a nutričně vyváženého jídla. Stačí Drink protřepat, otočit víčkem a vypít. Díky tomu máte jistotu, že jste svému tělu dodali veškeré živiny, které potřebuje. Nic snazšího už být nemůže. Dopřejte si lahodnou a vybalancovanou porci efektivního jídla v podobě MANA Drinku. Funkčního nápoje, se kterým budete mít perfektně vyváženou porci energie stále u sebe. U nové verze je vylepšená hlavně textura a chuť. To nejdůležitější, čímž je kvalita a nutriční hodnoty, zůstalo zachované.
 
Cena jednoho 330ml MANA Drinku o kalorickém obsahu 400 kcal je 65 Kč a to včetně dopravy zdarma. Nutriční skladba na jednu investovanou korunu nemá v Evropě srovnání. Zakoupit ho můžete v balení po 12 kusech na webových stránkách www.mojemana.cz, kde se také dozvíte více informací.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.