Share |

Niconé poprvé v Praze

 

Beef records, Arcade Night a Chapeau Rouge uvádí:

 

NICONÉ (Bar 25, Stil Vor Talent, Berlin)

with Dj Schwa (Shades of Gray, Beef) & Ark (Arcade Night)

 

Niconé aka Alexander Gerlach se pohybuje na taneční scéně více než 15 let. S jeho druhým a přísně tajným projektem, který nemůžeme zveřejnit, si získal uznání po celém světě a společně si zahráli na obřích festivalech jako Love Parade, Time Warp a Fusion.

Projekt Niconé vznikl v roce 2007 jako neobvyklé spojení hudby a módy pod jednou hlavičkou. Lexy totiž není pouze nadaný muzikant, ale je i zručný designer a s Helenou Kapidzic navrhují nejrůznější střihy oblečení v pravém Berlínském stylu.

 

Niconé si jako hudební projekt získal respekt díky novým postupům v kompozici minimalistických house skladeb, které jsou určeny pro ty nejrozjetější párty, ale které přitom zůstávají stále undergroundové a originální. Niconé rád experimentuje s vokály a živými nástroji z různých etnických menšin. Z jeho tracků můžeme slyšet nejrůznější balkánské trubky a trumpety, vliv španělského flamenca a nebo cikánské gipsy dechovky.
Niconé vydává skladby a remixy na legendárním labelu Bar 25, který patří stejnojmenému berlínskému klubu. V Bar 25 je Niconé rezidentní Deejay a my doufáme, že se brzy dočká znovuotevření. Dále Niconé vydává na labelu Olivera Koletzkiho – Stil Vor Talent a česko-australském Beef records.
Přijďte 5. Července do klubu Chapeau Rouge v samotném centru staré Prahy a nechte se pohltit zvukem berlínské elektronické muziky v podání jednoho z nejlepších tamních Deejays.
O support se postará Dj Schwa, majitel značky Beef records, a Dj Ark z Chapeau Rouge.

 

 

 

Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=123473757734143

 

Nicone website: http://www.nicone.cc

 

More info:  

www.beefrecords.net, 

www.chapeaurouge.cz

www.djschwa.net

www.myspace.com/arkdj

www.soundcloud.com/lexy-6

Video links: 

http://www.youtube.com/watch?v=T8DFEeKUzOg

http://www.youtube.com/watch?v=5d3phoSf-j8


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.