Share |

Není maso jako maso: Uzenářství Robertson

Uzenářství je v pražských Nuslích jako máku, ale pokud zrovna nejste fanouškem okoralé šunky a sýru eidam, je to těžký výběr. Pokud ovšem nemáte za rohem řeznictví Robertson.
Martina Moudrá

 
Čerstvé maso a masné výrobky, klobásy, výběr sýrů a šunek nebo steaky jsou u Robertsona na Nuselské ulici k dostání dennodenně, stejně jako nakládaný hermelín, uzené matjesy, domácí sezónní a brusinková paštika, domácí český cider nebo čedar. Kromě toho v řeznictví poněkud překvapivě seženete hořčici Colmans, čaj Tetley, cider Strongbow nebo čajové sušenky. Jakto? Christopher Robertson, majitel, je totiž Angličan, který v roce 2003 obchod rozjel. Dneska jeho obchody najdete i v Dejvicích, na Vinohradech nebo v Dolních Břežanech. Jestli nejste z Prahy, můžete si anglické chuťovky v klidu objednat přes  e-shop. Výběr je veliký a zásadní, pro všechny, kdo strávili nějaký čas v Británii. Nicméně nejen pro ně, protože jasné je, že jedině u Robertsona pořídíte vše pro full english breakfast.
Reportáž o řeznictví na ČT: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10249971631-ekonomika/211411058391010/
http://www.robertson.cz
http://www.facebook.com/pages/Robertson-sro/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.