Share |

Nejlepší káva v Praze? Gramofony? Pražírna? To jsme museli zkusit

Čerstvě pražená káva v Truhlářské ulici 33 vás mile překvapí
Čerstvě pražená káva, Truhlářská 33, Praha 1
foto http://cerstve-prazena-kava.cz/

Každý všední den + v sobotu je v Truhlářské ulici otevřena pražírna a kavárna, která vás svou poetikou uhrane.
 
V podniku Michala Jakoubka panuje otevřená, přátelská atmosféra, která vás již při prvním setkání pevně sevře a nepustí. Budete se do jeho ráje vracet - a jak rádi! Maličký, však útulný podnik, pěstující prvorepublikové ctnosti, tradice a zvyky působí v dnešní uspěchané době snad až nepatřičně. Jakoby se u Jakoubka zastavil čas.
 
Obsluhuje se zde s provrepublikovou noblesou a gramofonovou hudební kulisou. Na stěnách se třpytí fotografie z dvacátých a třicátých let minulého století. A pokud za pultem stojí již zmíněný Jakoubek, máte vyhráno. Totiž, pokud nikam nespěcháte. Majitel podniku, zdatný rétor, vyžívající se v monolozích, vás ze svých spárů jen tak nepustí, nepropustí. Svým charizmatem ovšem obohacuje návštěvníky a nutí je zpomalit jejich hektické životy. Rozený bavič si povídá takřka o všem, nejraději však o sobě a o kávě. A právě jeho osobitost, jeho osobnost, činí z kavárny ten vůbec nejpříjemnější bod celé metropole. Místo, kam je povinností se stále a stále vracet.
 
Navíc, nabídka kávy je v podniku natolik pestrá, že při každém znovusetkání ochutnáváte z jiného zrna.  Pro lepší orientaci v kumštu sledujte webovou stránku kavárny.
 
Sejdeme se tedy na Truhlářské 33, u pana Jakoubka, v nejlepší pražské kavárně!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.