Share |

Naučte se běhat s TEPem!

 
Běhat občas musíme všichni. V běžeckých přípravkách v TEPu ale záleží hlavně na tom, abyste běhali rádi a správně. Soustředí se na výuku a zlepšování techniky běhu, na správné dýchání, běžeckou abecedu a samozřejmě i na výživu. Proto si po každém tréninku můžete sednout v TEP CLUBHOUSE a doplnit energii něčím lehkým, zdravým a vyrobeným ze sezónních surovin.
 
TEP RUNNING jsou běžecké přípravky koncipované zejména pro začátečníky a mírně pokročilé a vedle dvou výběhů týdně je dvakrát týdně doplňuje i indoorová příprava zaměřená na zlepšení celkové kondice, zpevnění těla, ale i rehabilitační cvičení v podobě fasciálního tréninku.
Doba přípravky k vámi zvolené úrovni se pohybuje mezi 8 a 26 týdny, za které jsou lektoři v TEPu schopni vás dostat tam, kam si přejete. A pokud si rádi stanovujete mety, jako bonus jsou tady závody. Na ty se budete průběžně připravovat, ať půjde o dnes už legendární urban running, nebo o cross country v malebné krajině.
 
Členství v běžeckém tréninkovém programu můžete zakoupit buď osobně v klubu TEP (Černomořská 3, Praha 10), nebo pohodlně z domova, a to elektronicky přes na: http://www.tep.ac/running_training_program_1/
 
Pospěšte si, začíná se už 16. Května!
 
FB event: https://www.facebook.com/events/301020600311863/
Web: www.tep.ac
IG: @tepclub
 
 
 
 
window.NREUM||(NREUM={}),__nr_require=function(e,t,n){function r(n){if(!t[n]){var o=t[n]={exports:{}};e[n][0].call(o.exports,function(t){var o=e[n][1][t];return r(o||t)},o,o.exports)}return t[n].exports}if("function"==typeof __nr_require)return __nr_require;for(var o=0;owindow.NREUM||(NREUM={});NREUM.info={"beacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"7586f1eb0e","applicationID":"2639856","transactionName":"YFcGNxBZWkJTBREIXFkdJQAWUVtfHQUOBFdeRgsRPV5dXUYDFz5LREE=","queueTime":0,"applicationTime":313,"atts":"TBAFQVhDSUw=","errorBeacon":"bam.nr-data.net","agent":""}


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.