Share |

Nad dopisy čtenářů: Zpověď revoluční generace a TV Protišedi

LFS / reprodukce úvodní obrazovka Wolfenstein 3D

 

Náš nejčtenější článek má ohlasy i měsíce po uveřejnění.

 

Dobrý den, včera večer jsem se po shlédnutí TV Protišedi (díl 1) dostal k článku "Jak se žilo v devadesátkách". Prvních pár odstavců mně zaujalo. Zhruba v půlce článku už mi každý druhý řádek vykouzlil úsměv na tváři. A ke konci už jsem si připadal, jako kdybych si listoval ve vlastním deníku. Bylo to až strašidelně podobné mému dětství, pubertě, dospívání, nebo jak se tomu dneska říká. 

Pokud si dobře pamatuju, ještě nikdy mně žádný článek, příspěvek, nebo video nepřimněl k tomu, abych na něj nějak reagoval (samozřejmě nepočítám lajkování polonahých fotek svých kamarádek na Facebooku :)). O webu protisedi.cz jsem se dozvěděl už dávno, ale nikdy jsem mu nevěnoval nijak velkou pozornost. Prostě mně to nějak nechytlo. To se teď ale hodně změnilo.

Je zvláštní jak jeden článek dokáže člověka otočit skoro o 180°. Každopádně za něj chci vám i autorovi poděkovat a budu se těšit na další, snad ještě lepší.

 

S pozdravem,

Lukáš Morcinek

 

Ahoj Lukáši,

děkujeme za reakci a těší nás, že máme přemýšlivé čtenáře a ne jen pasivní konzumenty. Čti dál, budeme se snažit přinášet hodně zajímavé věci i nadále.

 

Za redakci Jana Kománková

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.