Share |

Na výstavu Michala Cimaly "Make War Not Love!" zajděte do The Chemistry Gallery

foto: PR

Vernisáž k výstavě Make War Not Love! umělce Michala Cimaly proběhne v úterý 15.10.2013 od 19.00 v pražské galerii The Chemistry Gallery. Michal Cimala je vnímán a považován za jednu z nejvýraznějších postav české vizuální scény, jedné z vůdčích osobností kreativního prostoru Trafačka a nezaměnitelného "vše-talenta" postmoderního světa s postkatastrofickými jizvami.

Kurátorem výstavy je Otto M. Urban. Výstavu zahájí neotřelá a drsná performance Michala Cimaly. O hudbu se postará známý DJ Bidlo a hosté se mohou těšit na bohatý bar. Výstava potrvá od 16.10 do 17.11. 2013.
 
Výstava Make War Not Love! je první samostatnou výstavou autora v The Chemistry Gallery, která je zaměřena na současnou mladou vizuální scénu. Galerie představí Cimalovu aktuální tvorbu zahrnující nejen prostorové objekty, ale především malby.  Autor má za sebou pražskou VŠUP (sochařský ateliér kovu a šperku V. K. Nováka), tvůrčí pobyty v Miláně, Berlíně nebo San Franciscu i práci rekvizitáře u filmu. Od roku 2006 je členem volného uskupení umělců Trafačka (Kaláb, Nepraš, Cimala a další) a zejména je asistentem sochaře a malíře Jaroslava Róny na pražské AVU. Cimala se krátce věnoval navrhování nábytku, působí také jako DJ, režisér či filmový výtvarník.
 
- - -

Michal Cimala - MAKE WAR NOT LOVE
Vernisáž: 15.10.2013, 19:00
The Chemistry Gallery
Bubenská 1
 
FB událost: https://www.facebook.com/events/220154844820436/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.