V této vtipně a svižně napsané kuchařce najdou nápadité recepty na chutná, zdravá a nenáročná jídla všichni, kdo trpí alergií na lepek. /PŘED-OBJEDNEJTE ZDE/
Autorka sama trpí celiakií, kterou jí diagnostikovali poměrně nedávno. Byl to šok, protože musela od základu změnit jídelníček a vyloučit z něj všechny potraviny, které lepek obsahují. S tímto handikepem se postupně nejen vyrovnala, ale začala vymýšlet a zkoušet recepty svoje vlastní, a vaření se dokonce díky tomu stalo její velkou zálibou. V její kuchařce najdete nejen originální recepty, ale i spoustu užitečných rad o jednotlivých potravinách a jejich pozitivním dopadu na lidský organismus, dočtete se také o superpotravinách a raw stravě, která je obzvláště v posledních letech hodně trendy.
Bon appétit!
Vychází 28. 5. 2016 v nakladatelství Grada.
Cena: 199,-