Share |

Mobilem a telegraficky: Natruc Kolín

A Banquet / foto JK

25. srpna 2012 se v Kolíně konal 15. ročník festivalu Natruc.
Příjemné prostředí na Kmochově ostrově přitáhlo místní lidi, ale i publikum z Prahy, z Hradce Králové, i moravského přízvuku bylo slyšet dost. Grafika všech vizuálů jednoho zrovna nenadchla, ale na místě bylo lépe.
- Příjemná slečna produkční zařizující vstupy i na poslední chvíli.
- Ochranka, kterou netvořily tupé mlátičky, ale normální chlápci. (Náš noční post "Palec nahoru ochrance druheho podia festivalu natruc kolin, ktera cloveku foticimu na mobil (ne z usluznosti profi fotografovi) vlidne uhne, by mel pekne foto. Plus barmance s culikem na prilehlem baru, ktera se fakt stara, aby mel kazdy ihned co pit;) fajn)" byl naprosto nutný a zasloužený)
- Dostatek pití a jídla všeho druhu s minimálními frontami, voda i hygienické zázemí v naprosté pohodě.
- Slušný line-up. Pipes and Pints předvedli nabušený a sehraný punk s dudákem a kotel zaslouženě pogoval, A Banquet potvrdili, že jsou docela nadějní hoši, Sunshine samozřejmě fajn muzika a nadšení jeiči si vyječeli i přídaveček, z Wohnout se dalo pohodlně utéci.
- Vstupné nebylo nesmyslně drahé (na festival se 3 stagemi je cena od 250 v předprodeji a 380 na místě adekvátní) a ceny čehokoli na místě se taky daly, takže člověka akce nezruinovala.
- Počasí letní, příjemné... takže dohromady v pohodě a za rok kdyžtak zase na Kmocháči.
Další fotky z festivalu zde na FB


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.