Share |

Mistura: Designové hodinky ze dřeva a kůže

foto Mistura

Hodinky ze dřeva a kůže přicházejí na náš trh - a stojí za to. Máme čerstvé informace přímo od jejich dovozce.
Společnost Didogo.cz byla založena, aby českému trhu představila nové, originální a designové značky. Snažíme se prosazovat odlišné a inovativní zboží, které si trh a naši zákazníci žádají.
 
V tuto chvíli přicházíme s naprostou novinkou, ručně vyráběnými hodinkami ze dřeva a kůže. Jihoamerické hodinky Mistura v sobě probouzejí mystické spojení s přírodou. Jsou to unikátní, sofistikované, stylové a hlavně ekologické pánské a dámské hodinky. Je to umělecké dílo, které je velkou ozdobou. Na výrobu těchto hodinek se používá materiál z exotických dřevin, kvalitních kůží a hlavně recyklovatelných materiálů.
 
Do těchto uměleckých děl vkládají veškeré své vize a um velcí umělci v oboru, například Juan Felipe Barreneche nebo Damiel Schemel. Výsledkem je opravdová harmonie mezi Matkou přírodou a výrobou těchto hodinek. Mezi jedny z nejpopulárnějších patří modely Ferro, které ozdobí každé pánské či dámské zápěstí. Pro ty, co preferují hodinky s menším ciferníkem, nabízí Mistura kolekciPellicano, která je velice osobitá.
 
 
Mistura hodinky nejsou jen stylové, ale jsou vyrobené tak, aby měly co nejmenší dopad na životní prostředí. Ciferník hodinek Mistura je vyrobený z exotických dřevin z jihoamerických tropů: Bambus, Macana, Kokosový ořech, Carreto, Guayacan a Nazarene. Pouzdro hodinek je vyrobeno buď ze dřeva nebo recyklovatelných materiálů. Zde je velice populární model Ferro PAP , který je vytvořen ze 70% plastu, 27% hliníku, 3% papíru. Pásky jsou z kůže a uzávěr z výše uvedených exotických dřevin.
 
Velice je zajímavá je také výroba těchto hodinek. Každé jednotlivé druhy exotického dřeva mají svůj specifický postup při poražení a při uchování. Dřevo jako bambus a Macana musí být poražené po páté hodině odpoledne, ale před pátou hodinou ranní a to jen tehdy, když je povrch měsíce viditelný jen z půlky. Důvod tohoto mystického postupu je ten, že veškerá tekutina, která je obsažena v dřevině, se v tento specifický okamžik nachází v kořenech. Tím se zabrání případným prasklinám během sušení dřeva, které trvá celých 6 měsíců. Po této důležité proceduře se umělci konečně pouštějí do svého díla.
 
Hodinky jsou vyrobené ve stylu unisex, ale samozřejmě umělci nezapomněli zvlášť na ženy, když vytvářeli některé modely. Velice populární je řada Santa Elena, do které umělci ručně zakomponovali pravé kvítky z amazonského pralesa.
 
Vánoce se blíží, takže pokud se chcete pod vánočním stromkem objevit s nevšedním, unikátním a hlavně kvalitním překvapením, navštivte naše stránky didogo.cz a domluvte si schůzku s naším prodejcem. Pokud máte již vybráno, můžete si dané zboží přes e-shop didogo.cz přímo objednat.
 
http://didogo.cz/watches/mistura-watches.html
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.