Share |

Mike Patton zraněn na skejtu, Dead Cross ruší koncert

Mike Patton na RfP 2015, foto Tomáš Martinek

Aktualizujeme:
Mike Patton (Faith No More) je nejnovějším a nejviditelnějším členem superskupiny Dead Cross, kterou sestavil exbubeník Slayer Dave Lombardo.
 
Dead Cross vydali před několika týdny obdivované album se skvělou coververzí gotického hitu Bela Lugosi's Dead od Bauhaus a spoustou energie. Kapela právě zahájila turné po USA, vše šlo skvěle.
Plány jí ale překazila nehoda. Jak uvedl server Blabbermouth: Včera večer měla skupina vystoupit v LA. Dohrála předkapela a na pódium přišel kytarista Mike Crain. "Stala se nehoda. Mike měl nehodu. Není ohrožený na životě, ale dnes dorazit nemůže. Je zraněný. Je mi to líto. Omlouváme se."
 
Update: Na instagramu potvrdil Pattonův label Ipecac, že Mike není zraněn vážně, odpočívá a další koncerty se řeší. "V tuto chvíli není nic jasného," uvádí label. Později se na serveru Blabbermouth objevila další aktualizace - jedná se o "lehké zranění", dnešní (úterní) koncert je také zrušen, o dalších se jedná.
UPDATE: Patton dnes večer na facebooku napsal, že je v pořádku a že turné pokračuje.
Blabbermouth upřesňuje, že ho sešívají (cituje oficiální stránku Dead Cross) a že se Patton chystá na koncert, prý na akci v LA jel na skejtu a měl nehodu - více zde. jeden ze čtenářů to pregnantně okomentoval: "Není nic pattonovštějšího, než v 49 letech jet na skejtu na vlastní koncert, bourat, ale stejně druhý den zase hrát."
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.