Share |

Mejdan We All bude už podvanácté

foto: pořadatel akce

Užijte si Velký pátek netradičně a přijďte se pořádně pobavit do Klubovny 2. Patro, kde se 14. dubna rozjede v pořadí již 12. díl klubové noci We All. Celá noc bude jako vždy ve znamení super hudby, lahodných drinků a parádní party atmosféry.
 
Dvanáctý We All mejdan bude navíc patřit i oslavám prvního roku na scéně během, kterého se vždy povedlo zaplnit celý klub. Vše jako vždy proběhne za přítomnosti hřmění kvalitních beatů rezidentních DJs Akvamen, Robot a jejich hosta. Pozvání tentokrát přijal DJ Evryday, který se postará o pořádnou nálož funku, soulu a rapu.
 
Celá noc se samozřejmě ponese i na vlnách ledově namražených drinků Jägermeister, ty budou k mání za speciálně nastavené ceny. Na prvních 150 příchozích bude venku navíc čekat limuzína Jäger beets s drinky zdarma. Kombinace vkusné hudby a skvělých drinků zaručuje, že rozhodně nepřestane lovit nové party zážitky až do časných ranních hodin.

Dorazte v pátek 14. dubna do Klubovny 2. Patro na vlastní kůži zažít nezapomenutelnou We All atmosféru. Akce jako vždy odstartuje ve 22:00. Nepřestávejte lovit nevšední zážitky!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.