Share |

Logistics a Ivy Lab společně oslaví vydání nových alb v ROXY

foto: pořadatel akce

Druhý květnový týden přinese do ROXY dvojitou dávku zlomeného beatu. Nadšence do melodického drum&bassu přijede potěšit Logistics, matador Hospital Records. Sekundovat mu budou mistři progresivního a experimentálního zvuku Ivy Lab. Není zcela běžné, aby takováto jména hrála společně na jedné stagi. Noci dodá punc exkluzivity fakt, že vystoupení proběhnou v rámci uvedení nových alb. V případě Ivy Lab dokonce jejich debutu!
 
Předprodej přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.
 
Matt Gresham aka Logistic vyrostl na kytarových kompozicích zabalených do down tempo zvuku. Jako Nu:Tonův mladší bratr se ale drumandbassu vyhnout nemohl. A je tomu již dlouhých 14 let, co se upsal výhradně jednomu z nejsilnějších dnb labelů na světě. Se skladbami jako The Trip nebo Spacejam se zařadil mezi uznávané producenty žánru takřka světelnou rychlostí. To Ivy Lab jako projekt mají za sebou kratší, ale o nic méně bohatou historii. První společný track vydali teprve před pěti lety. Okamžitě se ale zařadili mezi to nejzajímavější a nejvyhledávanější, co scéna experimentálního dnb nabízí. Mefjusův remix skladby Sunday Crunk se stal neodmyslitelným highlightem každé party, při jehož hraní pokaždé zněly bouřlivé ovace. Založení vlastního labelu 20/20 bylo jen otázkou času. Nyní je jejich značka synonymem kvality a drumandbassu pro náročnějšího posluchače.
 
Hologram je Logisticsovou již sedmou dlouhohrající deskou v pořadí, pro kterou hledal inspiraci na cestách po Hong Kongu a Novém Zélandu. Vévodí jí tolik typické liquid funkové beaty se soulovým nádechem. Zato pro Ivy Lab znamená deska s poněkud pochmurným názvem Death Don’t Always Taste Good jejich dlouho očekávaný debut. Bude to první hudba, kterou vydají poté, co se z trojice stala dvojice. Album vychází 11.5., tedy přesně v den party. Tak se připravte. Bude to speciální a bude co slavit.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.