Share |

Levis vyhlíží podzim

foto levis

 
 
V ulicích je pořád léto, ale do obchodů už dorazil podzim. Nová kolekce značky Levi’s® vychází z kořenů amerického stylu a historie značky a zaměřuje se především na dokonalé řemeslné zpracování, nadčasovost a jednoduchost. První část kolekce podzim/zima 2011 je inspirována pobřežím Pacifiku. Na fotografiích můžete vidět opravdové  špičkové řemeslníky. Tuto část kolekce předvádí brooklinská tiskařka Alison Mazur se svými kolegy. Podívejte se na http://www.youtube.com/watch?v=EMZ7YpSvigo
 
Kolekci pánských džínů obohatí nové střihy, které byly dosud k dostání pouze v Americe. Přijďte vyzkoušet nejužší skinny – Levi’s® 510, nebo další zúžené střiny, které jsou nyní tak trendy. Revoluční systém střihů dámských džínů Levi’s® Curve ID je rozšířen o nové strečové materiály a manšestr. Nebo vyzkoušejte nové střihy – zvonové hippie kalhoty s vyšším pasem či extravagantní střih Low Slow Skinny se sníženým sedem. A chcete-li se chovat ekologicky, vyberte si džíny s úpravou Water<Less™, která nekompromisně propojuje styl a udržitelný rozvoj, neboť při výrobě spotřebuje o 20 až 88 % vody méně.
 
V kolekci najdete topy s námořnickými proužky a nebo potisky s mořskými motivy, romantické halenky i tzv. pracovní kárované košile, hřejivé svetry, džísky, parky, námořnické i kožené bundy z kvalitní jehněčiny. Barevná paleta zahrnuje odstíny indiga, pro džínový vzhled od hlavy k patě, včetně obnošení, sluncem vyšisované barvy v temně zelených, béžových i růžových odstínech.
Tak se vybavte na podzim s předstihem! 
 
levi.com        
facebook.com/levis

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.