Share |

Lenka Kerlická představila novou kolekci zásnubních a snubních prstenů

Česká šperkařka Lenka Kerlická tvořící pod značkou 27JEWELRY představuje stylové portfolio originálních ručně vyrobených zásnubních a snubních prstenů.
 
Každý jednotlivý prstýnek 27JEWELRY je vyroben na míru dle přání klienta, který se může nechat inspirovat rozmanitou nabídkou zlatých obrouček a přírodních kamenů. Lenka Kerlická nabízí originální pojetí zásnubních prstenů – organickou obroučku s jedním vzácným kamenem, nebo signifikantní prsteny s clusterem, shlukem vybraných přírodních kamenů. Její zásnubní prsteny jsou vymyšleny tak, aby se daly harmonicky doplnit prstenem snubním, pohodlně k sobě sedly na jeden prst a přitom zachovaly ladnou organickou linii obroučky.
 
Zlatnice Lenka Kerlická vysvětluje: „Zásnubní prsten je symbol speciální události v našem životě. Měl by být vytvořen pro ženu na míru a vyjádřit tak její jedinečnost. Vážím si toho, že stále více mužů nechce jen prsten z poličky obchodních domů, ale vidí v aktu žádosti o ruku něco víc.“
 
Snubní prsteny 27JEWELRY jsou také záležitostí autorskou a předchází jim důkladné konzultace s klienty v showroomu na Praze 5 či v butiku na Malé Straně.
Do prstenů je možné zanést otisk prstu, a tak šperk 27JEWELRY doslova dotvořit vlastní rukou. Tento osobitý detail se objevuje také na náhrdelnících a prstenech pro příležitosti oslav narození dítěte.
 
Ceny zásnubních a snubních prstenů 27JEWELRY se pohybují od sedmi tisíc korun u organické obroučky přes clustery, které stojí v řádech desítek tisíc korun až po luxusní autorské prsteny s diamanty v hodnotě stovek tisíc korun.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.