Share |

Kniha nejen o tetování

foto Hell.cz

Představujeme vám unikátní knihu o tetování, piercingu a extrémních modifikacích lidského těla.
(V naší fotogalerii můžete vidět 15 snímků, které jsou velmi zajímavé, ale citlivější povahy by si je měly prohlížet až po úvaze)
Dokumentární cyklus o tetovacím a piercingovém studiu zakončený knihou Hell 2009/2010 vznikl jako studentský projekt fotografky Elišky Fischerové. „Eliška představuje ve svém dokumentu lidi, jejichž vzezření budí leckdy pohoršení, jako citlivé bytosti, jejichž životní cíle nejsou nijak zvlášť vzdáleny od cílů lidí „normálních“. S neobyčejným citem ukazuje, že jinost není handicap, ani přednost, že jinost by v moderní demokraticky postavené společnosti měla být respektována, ctěna a samozřejmě i tolerována,“  popisuje knihu autorčin profesor Miroslav Vojtěchovský.

Protože HELL.cz je jediné studio v Česku, které se věnuje nejen tetování a piercingu, ale i extrémním modifikacím, na fotografiích můžeme vidět jedinečné snímky ze zavádění teflonových implantátů v podobě rohů Borisovi z Ústí nad Labem, dále aplikaci neobvyklé piercingové šněrovačku v dekoltu, fotografie ze rituálu suspension neboli věšení na háky za kůži a také několik fotografií z běžného provozu v legendárním piercingovém a tetovacím studiu HELL.cz.

Kniha je v prodeji v tetovacím a piercingovém salonu HELL.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.