Share |

Jsi lovcem příběhů na svojí univerzitě? Máme pro tebe práci snů!

 
Taky máš někdy pocit, že vidíš své okolí a studentský život jinýma očima než ostatní? Věř tomu, že nejsi sám. I ve tvém městě a tvém kampusu jsou studenti, kterým není život na univerzitě lhostejný. Starají se přesně o to, abys něco zažil a tvůj den nebyl všední.
Určitě ani nevíš, že ta obří skluzavka vedoucí z oken 406 B přesně ke dveřím tvého oblíbeného klubu je prací lidí, co se toho nebojí. Vidíme neviditelné. Pamatuješ si na slackline nataženou přes bazén na party tvého spolužáka? Jo, přesně tu, kterou jsi nutně musel vyzkoušet jako první.  I tohle je bláznivý nápad jednoho z nás. Jsme na každé party, jsme všude tam, kde je hudba, kde je zábava a kde máme možnost vytvořit něco nového.
A co takhle bedna s pokladem, která se objevila na fotkách z šatny hokejového týmu, který vyhrál derby. Taky sis říkal, jak se tam dostala? Chápu, že je těžké si vzpomenout, protože mejdan po tomhle derby byl divoký. Oranžová a černá, všude kam se podíváš. I tady jsme byli my. Je nás spousta, ale pořád ne dostatek. V Ostravě a v Brně by to chtělo rozpumpovat, v Praze naopak potřebujeme všechny ty příležitosti pochytat!
Jednoduše řečeno: Jsi z Ostravy, Brna nebo Prahy, a právě jsi se ve všem výše řečeném shlédl? Odkýval jsi každou myšlenku a představoval sis, co bys dokázal vymyslet ty? Tvoje šance právě přišla, hledáme totiž nové parťáky. Tak nepřestávej lovit zkušenosti a staň se novým Jägermeister Hunterem!
Přihlásit se můžeš do pátku 16.2. na www.jagerhunter.cz, kde najdeš více informací a ulovíš i nějakou tu inspiraci.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.