Share |

Jäger Vibes: Divočina ve vašem klubu

foto Jägermeister

Tohle tu ještě nebylo.
Speciální program s DJi a breakdancery a divočina na entou: To je nový koncept mejdanové zábavy jménem Jäger Vibes. Bude to něco, o čem se mluví. I proto vám jako jediní přinášíme rozhovory s Radkem Karkysem, režisérem doprovodného videa, a Stefanem Motikou z Jägermeisteru.
 
Radek Karkys, Lip Production: NEJTĚŽŠÍ BYLO NATÁČENÍ UKONČIT
 
Jak jste se dostal k tomuhle projektu a čím vás baví práce na něm?
Do naší firmy Lip Production přišla poptávka na realizaci teaseru na jedinečný projekt JagerVibes. Strašně se nám to líbilo, tak jsme se do něho opřeli že všech sil. Lidí kolem této značky jsou skvělý tým a ve spojení s námi to byla opravdu dobrá spolupráce. Při úplném začátku jsme dali dohromady myšlenku, kterou jsme během několika týdnu zrealizovali přesně tak, jak jsme chtěli. To mě na tom strašně bavilo a rozhodně se těším na další podobný projekt.
Jsem laik, takže třeba je to nějaká trivialita, ale: Jak jste udělali ty červené čáry u performerů v teaseru?
To je jednoduché. Natočili jsme záběry přesně tak, aby jsme tyto prvky z vizuálu mohli postprodukčne namontovat do obrazů.
Kolik lidí se na práci podílelo, jak to dlouho trvalo - a liší se to od vašeho standardu?
Přesný počet lidí z hlavy nedostanu, ale bylo to cca 20-25lidí. Příprava teaseru trvala několik týdnů. Museli jsme to vymyslet, najít vhodný prostor, udělat hudbu na míru, došít kostýmy, sehnat rekvizity a sladit všechny lidí na jednu vlnu. Natáčení pak trvalo jeden den. Když se všechno dobře připraví, natáčení šlape jako hodinky. Myslím že tam nenastal ani žádný problém, což bylo super. Poslední část výroby obrazová a zvuková postprodukce nám trvala cca 2 týdny čistého času. Celkové se to nijak od našeho standartu neliší, ale je to rozhodně jeden z těch lepších, zábavnějších a kreativnějších projektů.
Co bylo na natáčení nejtěžší?
Natáčení ukončit, byla to opravdu sranda a z kamery nám lezly hezké obrázky. Bylo mi to lití, když jsme byli u konce.
A nejsnazší?
Říct, že to máme a že se to povedlo.
Co si budete z akce Jäger Vibes pamatovat ještě za 10 let?
Včera jsem se vrátil z premiéry celého projektu v Deštném v Orlických Horách a můžu říct, že asi nezapomeru první show tohoto projektu. Bylo to epický, energický, málem jsem vybouchnul!
Co plánujete točit dál?
Plánů máme hodně. Máme před sebou natáčení dalších hudebních klipu, točíme Snowporning, Skateporning, máme rozpracovány jeden nás pořad One Day a spousty dalších projektů.
-
Stefan Motika, Jägermeister: 
POTKAT JELENA A NECHAT SE JÍM VÉST CELOU NOCÍ

 
Proč jste akci rozjeli ausgerechnet v Deštné?  
V Deštné jsme se rozhodli akci spustit v rámci freeski akce Soldiers, která se každoročně těší vyšší a vyšší oblibě u českého publika. Dalším z důvodů jsou lidé, kteří na Soldiers jezdí za pořádným Voláním divočiny. Tento rok nás nezastavilo ani špatné počasí, díky kterému byly organizátoři nuceni zrušit závod. Řekli jsme si, že o to větší mejdan uděláme jako takovou malou kompenzaci za zrušené závody.
Kde uvidíme další Vibes a co zažijeme? 
Jäger Vibes budete mít možnost vidět v průběhu března, dubna a května na dalších minimálně 13 místech po celé České republice.  
Proč jste zvolili tento koncept - DJ a další člověk? 
Víme, že DJ v podniku je dneska na dobrej mejdan už skoro nutnost, chtěli jsme, ale obecenstvu přidat ještě něco navíc. Něco, co nemají možnost vidět každý den. Dalším důvodem bylo také dát prostor DJs, aby se vyjádřili, realizovali.
Máme se na ně nějak speciálně připravit?.)  
Tak určitě si sebou vemte dobrou náladu o všechno ostatní se za vás postaráme my!
Kde potkáme Jägera po úvodní akci? A co si z noci odneseme? 
Po úvodní akci se poprvé objeví Jäger Vibes v podání dj N´zym + Pentifull Crew již 14.3.2014 v klubu Kartouza v Poděbradech.
Jak vypadá ideální Jäger noc podle vaší představy?  
Potkat JELENA a nechat se jím vést celou nocí až do ranních hodin a ideálně si z toho odnést alespoň nějakou vzpomínku, což se mi například u mejdanů v rámci Snowporning tour nepovedlo ani jednou!
Co si budete z akce Jäger Vibes pamatovat ještě za 10 let?
Asi nikdy nezapomenu na páteční show v Deštné, kde se nám podařilo po roce práce na projektu udělat první živé vystoupení! Byl to neuvěřitelný zážitek a asi nejlepší večer mé dosavadní kariéry, reakce lidí byly velmi bouřlivé a já sám jsem měl husí kůži!!! JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI CELÉ CREW ZA SKVĚLOU PŘÍPRAVU!!!
Co s projektem chystáte do budoucna? 
Naše představa je tento projekt stále tvořit, omlazovat, pracovat s ním a tak už teď víme že do budoucna se můžete těšit na elektrickou kytaru a pár dalších hudebních nástrojů, které máme v plánu postupně přidávat. Mým snem by bylo do projektu zakomponovat orchestr, uvidíme jestli se sny stanou skutečností!
Mé velké díky, za to, že tento projekt dostal tvář, patří Akvamenovi, který zprodukoval naprosto skvělou hudbu do teaseru, Lipproduction za jejich skvělý teaser a samozřejmě všem zúčastněným, kteří na projektu pracují tedy NobodyListen, Robot, N´zym, Rea Montana, Radimo, Pentifull crew a Boodya.
TEASER ZDE:  http://www.stream.cz/streammeister/10001655-jager-vibes

JELENA POTKÁTE VE VŠECH KRAJÍCH ČR. DALŠÍ AKCE BUDOU TADY:
21.3. Eureka, Dobříš
22.3. Golf Club, Liberec
26.3. Ucho, Plzeň
29.3. La Noche, Písek
4.4. Magnum, Praha 5
5.4. Neprakta, Most
11.4. City, Rožnov pod Radhoštěm
18.4. Vyhlídka Sound Cafe, Brno
19.4. Varna, Olomouc
25.4. Jízdárna, Boskovice
26.4. Storm, Praha
10.5. Roxy, Praha
-
Sestavy :
Akvamen + Boodya (drums)
Nobodylisten + Rea Montana (drums)
Robot + Radimo (sax)
N´zym + Pentifull Crew (bboys)
 
Odkazy:
http://pentifull.cz/
www.lipproduction.com
https://soundcloud.com/akvamen
https://soundcloud.com/djnzym
http://www.nobodylisten.com/
https://www.facebook.com/pages/DJ-ROBOT/103068913070204

https://www.facebook.com/jagermeister.cz

 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.