Share |

IKEA rozjíždí eshop

IKEA konečně rozjíždí eshop - vyslyšela tak volání obrovského množství lidí, kteří nemohou snadno pro zboží dojet.
 
"IKEA Česká republika k dříve představené online službě „Klikni a vyzvedni“ nyní nabízí i transportní služby. Zákazníci si v rámci nové služby „Klikni a dovezeme“ vybírají, platí a objednávají dovoz bytového zařízení prostřednictvím online platformy na internetových stránkách www.IKEA.cz. Online nakupování je k dispozici zákazníkům po celé České republice od 1. září," uvádí M-journal.
 
Marek Feltl, generální ředitel IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko, řekl: „Naši zákazníci se dlouhodobě a velmi silně dožadovali možnosti nakoupit výrobky IKEA prostřednictvím internetu, a proto jsme všichni rádi, že jim ji nyní můžeme nabídnout.“
 
KDE A ZA KOLIK
Služba se oficiálně jmenuje Vyzvednutí zboží s dopravou, najdete ji zde, na stránce je i kalkulačka ceny, kterou ve finále zaplatíte. Cena se podobně jako u "staré" dopravy, jakou jsme si objednávali v obchodě, odvíjí od hodnoty zboží, přičemž cena za vyzvednutí zboží ve skladu je standardně 300 korun. Za vyzvednutí zboží a dovoz zboží do 5000 tak stojí 600 korun, u zboží do 10 000 zaplatícte celkem 900 atakdále, zdarma je doprava až nad 150 000 Kč.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.