Share |

H&M nabídne levnou kolekci od značky Versace. Máme fotky!

foto H&M

 

Další ze spoluprací levného řetězce H&M se světem velké módy je tu: pro letošní podzim a zimu bude H&M nabízet kolekci vytvořenou ve spolupráci se značkou Versace.

Kolekci navrhla Donatella Versace a podle tiskového prohlášení se "ohlédne do zářivé minulosti značky, plné kůže, potisků, barev a hojnosti exkluzivních materiálů za skvělé ceny H&M." Speciálně na ty materiály jsme v případě H&M dosti zvědaví... uvidíme.

Fotogalerii se snímků, které představí aspoň cípek kolekce, projdete klikáním na šipky vedle fotografie. 

Z tiskové zprávy:

Kolekce bude zahrnovat škálu oděvů pro ženy i muže a vybrané dekorativní předměty do domácnosti. Bude k dostání cca ve 300 obchodech po celém světě i po internetu od 17. listopadu. Donatella Versace navíc navrhla pro H&M předjarní kolekci, která bude exkluzivně od 19. ledna k dostání v zemích, ve kterých je dostupný prodej H&M přes internet.

„Jsem nadšená z toho, že mohu s H&M spolupracovat, a dostat tak příležitost oslovit široké publikum. Kolekce bude typickou ukázkou značky Versace, dokonale uspokojí H&M i příznivce Versace všude na světě,“ říká Donatella Versace.

„Versace je jednou z nejvýznamnějších značek současnosti a její kolekce pro H&M bude okouzlující i okázalá – jako vše, co Versace představuje. Donatella Versace se s námi podělí o kultovní návrhy. Jde skutečně o mimořádnou spolupráci, která se výborně hodí pro společenskou sezónu,“ říká Margareta van den Bosch, kreativní konzultantka H&M.

Versace je značkou, která naplňuje samotnou podstatu glamouru. V roce 1978 ji založil Gianni Versace, jehož odvážné šaty a divoká ikonografie způsobily v módě revoluci. Vytvářel provokativní styly z klasických témat, která byla ovšem vždy střižena neomylným návrhářským okem. Od roku 1997 v práci Gianniho Versace pokračuje Donatella Versace jako kreativní ředitelka. Díky ní se značka vyvíjí v globální módní dům, který udává tón tomu, co dnes znamená luxus. Donatella Versace se po celém světě proslavila svým nezaměnitelným šatníkem. Ztělesňuje vše, co dnes módní dům Versace symbolizuje.

Versace je zatím posledním módním domem, který spolupracoval s H&M na exkluzivní návrhářské kolekci. Kráčí tak ve stopách takových jmen, jako jsou Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo a naposledy Lanvin. Pro H&M se Donatella Versace obrátila do archivů, aby přetvořila některé klasické návrhy značky Versace. V dámské kolekci budou převládat šaty, které přesně ladí s duchem sezony. Uplatní se na nich kůže s cvočky, hedvábí a pestrobarevné potisky. Doplňky budou zahrnovat boty na vysokém podpatku a bižuterii. Pánská kolekce se zaměří na výrazně krejčovsky propracované oděvy včetně dokonalého smokingu a zároveň nabídne pásky a pánské šperky. Poprvé za celou dobu spolupráce H&M se slavnými návrháři se bude kolekce skládat i z několika předmětů pro vybavení domácnosti, včetně polštářů a přehozu na postel.

Informace o Versace: www.versace.com

Donatella Versace má na sobě jeden z modelů z kolekce Versace pro H&M na přehlídce pánské kolekce Versace v Miláně 20. června. 

Plný text tiskového prohlášení v angličtině najdete zde, pod Related Content:


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.