Share |

HARD ROCK CAFE PŘEDSTAVUJE “POPPY BURGER” INSPIROVANÝ OČEKÁVANÝM SNÍMKEM “KINGSMAN: ZLATÝ KRUH”

Letos na podzim mohou hosté v Hard Rock Cafe přemoci svůj hlad prostřednictvím burgeru inspirovaného velkofilmem a servírovaného ve spolupráci s MARV Films & Twentieth Century Fox. U příležitosti premiéry dlouho očekávaného snímku Kingsman: Zlatý kruh budou vybrané pobočky Hard Rock Cafe nabízet nový Poppy Burger a to v období od pátku 22. září do pátku 6. října. Poppy Burger je nebezpečnou delikatesou pojmenovanou podle Poppy, záporné hrdinky filmu ztvárněné herečkou Julianne Moore.

 

“Jako kmotřenec spoluzakladatele Hard Rock Cafe Petera Mortona se mohu považovat za opravdového fanouška této značky,” říká Matthew Vaughn, filmový režisér a producent série Kingsman. “Moje první práce byla pomocný číšník v Hard Rock Cafe a tuto značku budu zkrátka vždycky milovat za ty krásné vzpomínky, které mi dala. Jsem tedy hrdý na to, že jsme nyní uzavřeli partnerství.”

 

Ačkoliv je hříšně dobrý, v žádném případě nejsou v tomto burgeru použity stejné ingredience, jaké použila při vaření ve filmu Poppy! Tato časově limitovaná pochoutka v Hard Rock menu začíná poctivým šťavnatým burger karbanátkem ochuceným BBQ kořením, který je překrytý trhaným hovězím hrudím s bourbon whiskey glazurou, to vše je završeno rozpouštějícím se cheddarem. Vše je servírováno v opečené sezamové bulce potřené česnekovým aioli a doplněno Zlatými kruhy (cibulovými kroužky). Tento burger zaručeně zaujme jak kritiky filmů, tak kritiky jídla!

 

“Díky režisérovi, producentovi a také dlouhodobému fanouškovi Hard Rocku, Matthew Vaughnovi, je naše nejnovější spolupráce zároveň jednou z těch nejzajímavějších a my jsme velmi pyšní, že můžeme spolupracovat s takto skvělým snímkem,” dodává Stephen Judge, President of Cafe Operations v Hard Rock International. “Časově limitovaný Poppy Burger vlastně umožní fanouškům povznést požitek z jejich oblíbeného filmu na další úroveň. A je prostě skvělým důvodem pro večeři a film,” usmívá se.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.