Share |

Hana Robinson má už svého Brouka v hlavě

foto Tino Kratochvil

Hana Robinson má už svého Brouka v hlavě. Zpěvačce a klavíristce známé zejména z Horáčkova projektu Ohrožený druh vyšlo první CD a chystá i koncerty.

Hana má za sebou úspěšnou spolupráci s Michalem Horáčkem na desce a koncertech Ohroženého druhu, pro něž složila tři písně, má svojí vlastní skupinu Hana Robinson Trio (Hana, Petr Kroutil a Tonda Šturma).

Brněnská rodačka, skladatelka, zpěvačka a klavíristka  úspěšně absolvovala prestižní hudební školu Berklee College Of Music v Bostonu. S Ohroženým druhem získala ocenění Anděl za nejprodávanější desku roku.

Aktuálně má naplánovanou sérii koncertů, ve které představí naživo nejen svojí skupinu, vlastní tvorbu, ale i vybrané písně právě z Ohroženého druhu. Hanka dodává: „… moc se těším, až publiku zahrajeme mojí vlastní tvorbu , kterou bych stručně specifikovala jako lehce bluesovou, šansonovou, jazzovou, ale i ironickou, k zamyšlení….“.

Vystoupí na koncertech v Brně a v Praze , například  jako předkapela Duke Ellington Orchestra.

3. 2. 2012 - Praha, Café Lounge, Hana Robinson a Antonín Šturma (kontrabas), 19:00 hodin

11. 3. 2012 - Praha, Balbínka, Hana Robinson Trio, 20:00 hodin

23. 3. 2012 - Brno, Divadlo Šansonu v Café Práh, Hana Robinson Trio, 20:00 hodin

27. 3. 2012 - Brno, Divadlo Šansonu v Café Práh, premiéra kabaretní show Mě to tady nebaví s Hanou Robinson v hlavním obsazení

19. 4. 2012 - Praha, Lucerna, Hana Robinson Trio jako předkapela Duke Ellington Orchestra

24. 5. 2012 - Brno, Bobycentrum, Hana Robinson Trio jako předkapela galakoncertu Věry Špinarové

www.hanarobinson.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.