Nově otevřená restaurace Chilli Point v pražské Havelské ulici vsadila na vražedné chilli papričky. Stálá i polední nabídka obsahuje ňamky, do nichž kuchaři cvrnknou tu Trinidad Morugu Scorpion, tu Bhut Jolokiu, a pro útlocitnější povahy Habanero či vyloženě legrační Jalapeňo....
Jde o to, že první dvě jmenované krasavice jsou patrně nejpálivější papričky na světě a jejich účinky si nezadají s biologickými zbraněmi. Kuchaři v Chilli Pointu s nimi však umí pracovat - a kupodivu (zatím!) ani nepoužívají masky.
Restaurace má i obchod, kde seženete vše: od pálivých domácích marmelád a čatní, až po semínka na zahrádku.
Chilli Point
Havelská 521/8, 110 00 Praha, http://www.chillipoint.cz
PS Pokud jste chili fanatici, doporučuje redakce zkusit také na Žižkově usídlený obchod 5semen (eshop tady), kromě huličských konin tu mají i prima výběr chilli!