Share |

Ferrari by Logic3 představil dvě kolekce sluchátek

foto distributor

„Když se někdo v minulosti chopil výroby příslušenství inspirovaného značkou Ferrari, obvykle to dopadlo tak, že jen ne příliš kvalitní zboží obarvil načerveno a přilepil na ně značku s koněm. My jsme se rozhodli jít jinou cestou, chtěli jsme, aby produkty Ferrari by Logic3 byly na výši nejen designově, ale aby se jednalo o výrobky nejvyšší kvality“ prohlásil během své úvodní řeči Mike Gregory.

O tom, že sluchátka Ferrari by Logic3 zaručují kvalitní přenos zvuku, se mohli hosté večera přesvědčit doslova na vlastní uši. Po úvodní módní přehlídce, kdy krásné modelky oděné v závodních uniformách sluchátka představila, byly všechny typy sluchátek Ferrari by Logic3 vystaveny k vyzkoušení.

„Spolupráce Ferrari a Logic3 trvá od roku 2010 a prozatím z ní vzešly dvě kolekce sluchátek – sportovní Ferrari Scuderia a elegantní Ferrari Cavallino,“ představil Mike Gregory. Design řady Scuderia je inspirován součástmi závodních vozů Ferrari, jako jsou aerodynamické větrací otvory či mřížka chladiče, a stejně jako u vozů této značky převládají barvy červená a stříbrná. Modely kolekce Cavallio uspokojí i nejnáročnějšího zákazníka. Sluchátka jsou laděna v tlumených černých a hnědých tónech a polstrována nejjemnější kůží, která zajišťuje pohodlné nošení. Díky robustním kovovým součástem je však zároveň konstrukce sluchátek pevná a odolná. Všechna sluchátka Ferrari by Logic3 jsou plně kompatibilní s nejnovějšími mobilními telefony a mp3 přehrávači.

Kromě sluchátek nabízí Ferrari by Logic3 i dokovací stanice pro iPhony, a jak se přítomní přesvědčili, jediná dokovací stanice dokáže bez problémů kvalitně ozvučit i rozlehlé prostory autosalonu, a stát se tak plnohodnotnou náhradou celého domácího hi-fi systému.

Jako vyvrcholení večera vylosoval Mike Gregory z přítomných hostů tři vítěze, kteří získali od salonu Advantage Cars exkluzivní možnost projet se ve voze Ferrari.

Výhradním dovozcem sluchátek Ferrari by Logic3 v České republice je společnost ASBIS. Ke koupi je nabízejí vybraní prodejci, viz http://www.ferrari-by-logic3.com/storelocator


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.