Share |

Exkluzivně: Galavečer Met v New Yorku navštívili Madonna i Jagger

 

Přinášíme exkluzivní fotky pořízené jen pro náš web v New Yorku. Mick Jagger, Madonna, Renée Zellweger a další superhvězdy se předvedly na červeném koberci i mimo něj.

Oč šlo? Galavečer kostýmního institutu Metropolitního muzea v New Yorku je největší společenská událost módního světa. Letos o to víc, protože výstava, kterou tradičně zahajuje, se věnuje devatenáctileté kariéře Alexandra McQueena. 

 

Ten loni spáchal sebevraždu a byl blahořečen s nedočkavostí vlastní našemu mediálnímu hladu (na rozdíl od Johna Galliana, který udělal totéž, fyzicky přežil, ale kariéru bezpečně pohřbil). Korunu tomu v pátek nasadila Kate Middleton, teď vévodkyně z Cambridge. 

Každý rok se před muzeem táhne sametová stužka černých mercedesů, maybachů, lincolnů, cadillaců a bentleyů a dvě hodiny vyplivuje jednu celebritu za druhou. Jenom, co já viděl, vypadli z pásu Ryan Seacrest, Elle Fanning, Amy Adams, Naomi Campbell, Edward Norton, Jimmy Fallon, Eva Mendes. Fanynky ječí. Krom Donalda Trumpa, tam se bučí. Na Jay-Z a Beyoncé se volá Empire State Of Mind. Partička Kirsten Stewart vypadá jak, když si s sebou někdo vzal děti. Mick Jagger, starosta Bloomberg. Aliciu Keys musí z malých zadních dveří maserati vynést velký bodyguard. Kate Hudson, Michelle Williams, Rihanna, Paul McCartney, Janelle Monaé. Yoko Ono jako jedna z mála přijela ve stříbrném bentley. Muži si zapínají smokingy a ženy si navzájem kontrolují pásky a stahují šaty. Překvapí jenom Tom Ford, když svojí partnerku najednou přirazí na kapotu bentleye a přejede ji po bocích zkušeným grifem letištní ostrahy - to nic, to jenom vyhlazuje vrásky na látce. A pak červený koberec, trhovecké pokřikování fotografů, do schodů a jídlo a pití mezi mrtvými egypťany. Poslední přijede Madonna. Ron Gallela, nejslavnější pararazzo, si zabalí stoličku a šourá se pryč. 

Jelikož Protišedi zatím není na seznamu akreditovaných, posíláme aspoň pár záběrů z venku. Vypadají spíš jako ze sledovačky z Abottabadu.

text a foto: michal nanoru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.