Share |

Dva týdny pánské módy v Czech Labels and Friends

foto: pořadatel akce

Dnes startuje v pražském butiku Czech Labels and Friends v samém centru města nabídka toho nejlepšího z české pánské módy. Až do 8. 12. se tak všichni budou moci podívat na výběr nejnovějších kolekcí 8 designérůa značek. Nakoupit se dají nejen kabáty, kalhoty, topy, mikiny a trika, ale i doplňky a tašky.
 
Pánská instalace představí Pavla Ivančice, Jiřího Kalfaře, Leo Macenauera, Mirku Horkou, a značky Fiorina Fiury a KRALOVA_Design. Tašky a šály poprvé představí Leo Macenauera o další doplňky se postarají MUMRAY a RETART. Nabídku doplní pánské šperky od Michala Kadaníka.
 
Butik představí designer postupně, nejzajímavější nabídka bude k vidění v úterý 3. 12., kdy je připraven pro zákazníky a fanoušky české módy speciální koktejl.
 
Czech Labels and Friends je prodejní prostor v centru Prahy, kterého cílem je podpora lokálního módního designua produkce. Kromě toho nabízí světové značky, které produkují udržitelným způsobem a využívají na maximum recyklované materiály. Otevřeno je každý den od 10.00 do 20.00.
 
Více informací o butiku: https://www.facebook.com/CzechLabelsAndFriends


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.