Share |

Dnes bude otevřen nový vintage e-shop

foto archiv MS

 

Dnes ve 12 hodin bude otevřen nový e-shop s vintage oblečením pro ženy i muže. Můžete se těšit na vintage kousky luxusních světových značek, např. Ralph Lauren, JOOP!, Calvin Klein Jeans, Paul Smith, Stella McCartney, Yves Saint Laurent, Betty Barclay, Hugo Boss, Sonia Rykiel, Isabel Marant, Marella, Strenesse, 7 For All Mankind, ale třeba i dostupnějších výrobců typu Morgan, Naf Naf, GAP, KOOKAÏ a dalších. Téměř každý tak může za zlomek původní ceny získat originální a chic doplněk do svého šatníku.

 

Majitelka Michaela Stabrynová vybírá všechno oblečení sama kousek po kousku ručně a velmi pečlivě – co by nikdy nikomu neoblékla, to se do e-shopu nedostane. Podle svých vlastních slov se snaží vybírat pouze naprosto nepoškozené oblečení, pokud ji však nějaký mimořádný model s drobnou vadou zaujme, zařadí do své nabídky i ten a buď jej nechá opravit, nebo zákazníka na vady vždy upozorní v popisu produktu. 

 

E-shop nebude klasický „sekáč za pár kaček“, ale vzhledem k zaměření na kvalitní oblečení převážně luxusnějších značek se budou ceny pohybovat v řádu stokorun.

 

http://www.stabrynova.cz/eshop/

 

Michaela Stabrynová není jen majitelka vintage e-shopu, ale i vizážistka a stylistka. Nabízí širokou škálu služeb v oblasti make-upu a stylingu, a to již od 300 Kč. Pro prvních 100 fanoušků na Facebooku navíc chystá jako poděkování malé překvapení.

 

Více na www.stabrynova.cz a MICHAELA STABRYNOVÁ Styling, make-up, vintage e-shop

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.