Share |

DesignVille je online obchod se skandinávským designem

foto Designville

 
 
Elegance a styl, kvalita a nadčasovost – to jsou priority manželů Katky a Michala Horákových, absolventů studií produktového designu, kteří se na jaře minulého roku rozhodli založit online obchod DesignVille. Hlavním hnacím motorem byla láska k interiérovému, zejména skandinávskému designu, účelným formám a přírodním materiálům.
 
Všechny produkty nabízené na webu DesignVille procházejí náročným výběrem, na každý jednotlivý kus se pohlíží hned z několika úhlů. Klíčová je nejen kvalita a provedení, ale především nadčasovost. U několika „designových ikon“ je prověřená desetiletími, u dalších je nadčasovost zaručena detailním provedením a použitím prvotřídních materiálů. U dekorací, polštářů, váz a dalších interiérových doplňků se pro změnu přihlíží více k aktuálním trendům, které udávají prémiové severské designové domy.
 
V nabídce DesignVille je aktuálně zastoupeno téměř 20 designových firem, dominují dánské – např. &tradition, Menu, Muuto, Gubi, Norman Copenhagen nebo Hay. Své zástupce v portfoliu má ale i Finsko (Iittala), Švédsko (Omm Design) nebo Velká Británie (Decode, Plumen). Hlavním kritériem výběru portfolia značek, jejichž produkty online obchod nabízí, je kvalita materiálu a zpracování a také poptávka ze strany náročných zákazníků, na kterou se majitelům DesignVille daří reagovat. „Věříme, že investovat do nadčasového designu se vyplatí. Kvalitní materiály a precizní provedení nejen že déle vydrží a nezestárnou, ale jsou potěchou oka i duše při každodenním kontaktu s nimi“, dodává Kateřina Horáková, která spuštěním DesignVille dokázala úspěšně proměnit svou celoživotní vášeň pro design v povolání.
 
Seznam zastupovaných značek:
Menu, &Tradition, Danlamp, Design Letters, Gubi, Hay, LuckyBoySunday, Muuto, Norman Copenhagen, Ox Denmarq, Vifa, Iittala, Omm Design, Decode, Plumen, Candle Design, Design by Jakub Velínský, Ulč Furniture
 
 
 
 
 
DesignVille, Slovinská 29, 612 00 Brno – Královo Pole
www.designville.cz
Facebook: DesignVille.cz, Twitter: designvillecz, Pinterest: designvilleshop, Instagram: DesignVille.cz
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.