Share |

Další sezona mejdanů na pontonu: Nová várka super muziky, vstup stále zdarma

Headliner x Tranzistor 1st Ponton

HEADLINER x TRANZISTOR 1st PONTON

Headliner pontony letos vstupují do třetí sezóny. A bude velmi pestrá a našláplá. Můžete počítat s více jak deseti letními koncerty, prostřednictvím kterých vám představíme kolikrát nečekaná spojení dvou i více kapel, nabídneme jména hodně známá, čerstvá i ta nejvíc ‘hype’. Kdo chodil loni a předloni, ví, co ho čeká včetně atmosféry, genia loci, panoramat i setkání s lidmi, které jste dlouho neviděli nebo je naopak vídáte často a rádi. Letos bude i o něco lepší zvuk a pár dalších vychytávek. A samozřejmě stále bez vstupného.

První kick off Headliner ponton jsme připravili ve spolupráci s vydavatelstvím Tranzistor jako náš společný showcase. Je to dost příhodný start sezóny a vy se můžete těšit na tři interprety z jejich rosteru.

Wolf lost In the Poem
Krabičkový kouzelník, ukrývající se za tímto tajemným pseudonymem vrství nálady všech odstínů šedé. Jeho cinematická romantika, transponovaná do zasněných skladeb je vtahující a zároveň lehce odtažitá. Na svém čerstvém albu Nepřipoutaný rozmlouvá s básnířkami od surrealistických až po ty proklaté, či vězněné v ruském gulagu.

https://www.youtube.com/watch?v=mz-GwQShNS4
FB: https://m.facebook.com/wolflostinthepoem

Tomas Bocek
Je velkým objevem generace mladých písničkářů, kteří vyrůstali s kytarou
v ruce na chodnících tuzemských i zahraničních měst. Je mladý, talentovaný a má za sebou hraní ve více než třiceti evropských městech. Jeho hudebním domovem je ulice, kde se pomocí svých textů nejlépe konfrontuje s posluchači.Jeho hitovému songu You Are dalo klipovou podobu pražské studio Flux Films v čele s Adamem Vopičkou.

https://www.youtube.com/watch?v=GUp0RigbbQY
FB: https://www.facebook.com/TOMASmusic/

Alaverdi
Alaverdi se objevili v Čechách už před devíti lety. Vynořili se prý z lesů na litevsko-běloruské hranici, aby šířili do světa pozitivní vibrace. Bratři Edagaras a Vytautas Vasiliasovi a basista Marius Miškinis říkají vlastnímu žánru mantracore a libují si v netradičních nápadech i hostech. Na jejich čtvrtém albu In Fermentation, nahraném ve spolupráci s Ondřejem Ježkem totiž zpívají Ema Brabcová, Olga Königová nebo Monika Načeva.

https://www.youtube.com/watch?v=bPfzVreWI24
FB: https://www.facebook.com/alaverdi.band/

HEADLINER x TRANZISTOR 1st PONTON
23. května 2017 od 19:00 do 22:00
Střelecký ostrov pod Mostem Legií, Praha 1
VSTUP ZDARMA

www.headliner.cz
www.tranzistorlabel.com

23.5.
PONTON (Střelecký ostrov) Praha
vstup ZDARMA
/fb/
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.