Share |

Charitativní koncert Jdeme naproti podpoří sirotky v Nairobi

foto: pořadatel akce

Charitativní koncert Jdeme naproti bude probíhat 7. 6. 2014 v parku Stromovka v prostorech Tiskárny na Vzduchu. Výtěžek z koncertu bude použit k realizaci rozvojového zemědělského projektu organizace Malaika na podporu sirotků v jednom ze slumů v okolí Nairobi.
 
Akce Jdeme naproti chce v první řadě veřejnost seznámit s organizací Malaika a zároveň odstartovat jeden z jejich prvních projektů. V tento den poznáte nejen cíle organizace, ale i africkou kulturu. Budete mít příležitost ochutnat tradiční africká jídla. Čeká na vás také výstava fotek a seznámení s příběhy dětí ze slumu v Nairobi.
 
Diváci se na vlastní oči budou moci podívat, jak vzniká dílo umělkyně Adelheidky, která příjde s čistým plátnem a přímo na místě na něj improvizovaně namaluje tématický obraz. Obraz se bude dražit a výtěžek z něho půjde na podporu dětského domova v Keni!
 
Své umění na akci také předvedou tanečnice různých tanečních stylů a akce vyvrcholí koncertem. Na něm vystoupí jedna z nejvýraznějších tváří z tuzemské rapové scény ORION, velice známá kapela Notes from Prague, africký raper Henry D, reggae muzikant Fireson Bantu z Keni spolu s českým  Mic-Key dreadalist a irská rocková kapela Travis O´Neil. Jako Dj bude hrát Aleš Matoušek ze Spin rádia. Všichni umělci podpoří projekt tím, že vystoupí bez nároku na honorář.
 
- - -
 
Spolek Malaika je česká nevládní nezisková organizace, jejímž cílem je pomoci dětem, které vyrůstají ve slumu. Spolek se snaží nasbírat dostatečné finanční prostředky k realizaci projektu, který zlepší životní podmínky dětí v sirotčinci. Naším hlavním cílem je zajistit do sirotčince trvalý přísun potravin, vzdělání a bezpečí.
 
f/ facebook.com/foundation.malaika
facebook event


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.