Share |

Český punk 80. let jako road movie?

foto HBO

 

Poslední dobou médii proběhly fotky mladých chlapců s číry, kteří točí jakýsi film. Oč jde? DonT Stop je punkové roadmovie inspirované The Clash. Jeho děj se odehrává v Československu 80. let.

Více přímo od zdroje:

Evolution films uvádí film Richarda Řeřichy

 

DonT Stop

 

e vám taky osmnáct? Něco vás nesnesitelně štve a chcete to dostat ze sebe ven? Možná je nejvyšší čas s tím začít. To napadlo i znuděné teenagery Mikiho a Dejvida. Vzali elektrický kytary, naježili vlasy a přestali brát ohled na svoje okolí a No Future se stalo jejich heslem.

DonT Stop je příběh o tom, co se stane během nejrychlejšího roku vašeho života, kdy nepřemýšlíte o zítřku ani o důsledcích svých rozhodnutí. Chcete především prosadit svoje generačního právo na svůj vlastní životní styl, který je zcela odlišný od života rodičů, a to i prostřednictvím drsnějších metod. Za hudební styl jste si totiž vybrali Punk. Možná jste si ale nevšimli, že váš nejpozornější posluchač se jmenuje socialismus a píše se rok 1983.

 

Scénář a režie: Richard Řeřicha (kromě filmů režíroval i klipy Clou a November 2nd)

Hrají: Patrik Děrgel, Lukáš Reichl, Jiří Kocman, Jakub Zedníček, Oliver Cox, Viola Černodrinská, Kristina Svarinská, Klára Trojanová, Stanislava Jachnická, Jiří Štrébl, Daniel Zulčák a dalši

Premiéra: červen 2012

V současnosti se film stříhá - jakmile budeme vědět víc, rozhodně se s vámi o info podělíme!

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.