Share |

Café Sklenick a Muah! součástí festivalu Shotgun

foto: pořadatel

Stejně jako v loňském roce i letos najdete v areálu festivalu Shotgun brněnskou hudební kavárnu Café Sklenick. Místo přílepku ke stanové stagei letos získá Café Sklenick autonomii v podobě vlastní stage obsazené rezidentními DJs.

Tady je info od zdroje:

Café Sklenick je brněnským středobodem netuctové elektronické muziky, místem, kde káva a láska vítězí nad Božkovem a nenávistí. Na podzim oslaví tři roky fungování, tři roky s vámi, kteří máte rádi pohodovou muziku a dobré drinky. Muah! je pak výsledkem přirozeného vývoje dění v Café Sklenick. Začalo to vinylshopem, pokračovalo čtyřmi neobyčejně krásnými díly Muah! festivalu a momentálně pokračuje například tím, že se o náš shop dělíme s grafickým studiem Anymade. Vše pod jednou střechou…

Takto vznikají nezapomenutelné věci, poctivou prací a lidmi, na které se můžete spolehnout. Café Sklenick a Muah! byli na Shotgunu už vloni a letos přijedou znovu. S sebou nepovezou pouze kávu a Club-Maté, ale také něco z atmosféry, kterou obě místa pulzují. Proto jsme se rozhodli, vytvořit ve spolupráci s nimi regulerní chill-out, kde budou mít muziku na starosti rezidenti Café Sklenick a zároveň DJs pomalu vznikajícího bookingu Muah! Přelaďte se na kávu a nasaďte úsměv. O muziku se postarají Toomuch, Unclean, P.D.CH., Fiju & FLPPSJ, Bunny J, Click Joe, Kellys a poté, co vysvětí hlavní podium, se k nám přidá i Eva Porating.

Kromě kofeinových a dalších nápojů se můžete těšit také na něco málo plakátů, triček, tašek a přívěšků, které neodmyslitelně patří k akcím v režii Muah!

Více info o Café Sklenick: www.sklenick.cz a Muah! www.muah.cz

http://facebook/shotgunfestival
http://shotgunfestival.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.