Share |

Black Girl/White Girl: Z klubu půjdete úplně vyšťavený!

V rámci letošního ročníku Prague Pride se koná bezpočet kulturních akcí. Jendou z nich je i páteční speciální queer edition třípatrové párty s názvem Revolution 909. Ta se koná 14.8. v Chapeau Rouge a vystoupí na ní mimo jiné i izraelské dívčí duo Black Girl/White Girl.
 
Jak se těšíte do Čech?
Nemůžeme se dočkat! Budeme u vás hrát už podruhé a poprvé to bylo super!
Právě jedete turné po Evropě. Jak se vám líbí?
Tohle je naše první malé turné, takže je pro nás všechno nové a hodně se učíme. První zastávka byla v Tel Avivu, kde jsme odehrály čtyřhodinový set, což bylo úžasné, z publika proudila ohromná energie.
V Tel Avivu jste hrály také v rámci Gay Pride, je to tak?
Ano, přesně tak. Byl to pro nás nádherný okamžik svobody. Odehrály jsme tříhodinový set na pláži a tracky jsme lovily až ze dna našich beden, bylo skvělý si to vyzkoušet. A pravdou je, že hraní na pláži při západu slunce bylo pravdu působivé, měly jsme možnost načerpat spoustu skvělé energie.
Jste také producentky, vydáváte na labelech, jako jsou MadTech Records nebo Nervous. Pracujete teď na něčem?
Náš track Steppin´ Up právě vyšel na labelu Love & Other, což je sesterský label Toolroom Records, jako součást letní kompilace Summer Of Love. Těší nás obrovský ohlas, který jsme na něj dostaly. Také nás podporují jedny z největších rozhlasových stanic ve Velké Británii, Rinse FM a Capital Xtra. Pro náš set v Praze máme připraveno i několik zatím nevydaných tracků, stejně jako části nových skladeb, které vydáme příští měsíc. Přijde nám fér dát fanouškům ochutnat trošku z toho, co chystáme.
Používáte ve studiu spíš hardware nebo software?
Rády bysme v budoucnu používaly víc skutečných syntéz a bicích. V podstatě věříme, že hudbu je možné dělat s čímkoliv, na ceně nebo podstatě nezáleží, když máš inspiraci, jsi kreativní a disciplinovaný. Pro nás je to všechno, co potřebujeme.
Máte rády pražské pivo?
Jasně, když vypadá a chutná jako vodka.
Jaké skladby jsou pro vás aktuálně TOP 10?
Tiger Stripes – Brrr, Rich Wakley - Drop The Beat, Emanuel Satie - Bottoms U,p Melé – Ambience, Daniel Peruzzo – Deetreut, Sidney Charles & Santé – Mogli, Fernando Campo - Razor Sharp, Juliet Fox - Can't Sleep, Deadbeat – Berghain Drum Jack (2015 Edit), Andrea Oliva - Funk Obsession.
Co vzkážete českým fanouškům?
Prosíme vás, berte na vědomí, že z klubu půjdete úplně vyšťavený! Rády bysme vás poprosily, abyste během naší show pořídili pěkné fotky a videa. Na konec tour připravujeme něco hodně výjimečného, do čeho bysme rády zahrnuly i všechny krásné Čechy a Češky.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.