Share |

Anketa o módě a stylu: Vendula Pucharová Kramářová

Vendula Pucharová Kramářová je malířka a ilustrátorka, která se inspiruje hlavně přírodou a folklorními motivy, v její módní značce PECKA se prolíná obojí.  Jde jí o vytvoření něčeho jedinečného, originálního a nezaměnitelného. Vendula prezentuje svojí tvorbu na platformě pro české designéry a talentované tvůrce Bohemia Design Market TADY, která mimo jiné umožňuje dodání její tvorby po celém světě a nabízí i několik forem plateb a osobní předání. Vaším nákupem na Bohemia Design Market podporujete společně s českým designem i 3 další organizace v oblastech: Nadace a Občanská sdružení, Životní prostředí, Kultura, a to 3 % z celkové ceny nákupu.
 
Jaká je tvoje definice módy a stylu?
 
Ráda se liším, je to tak i u mé značky, je prostě nepřehlédnutelná! Fashion design beru jako umění, mám vlastní osobitý rukopis, který může lidem naznačit, co si myslím, a jaká jsem.

Co máš nejraději na své práci? 
 
Že jsem sama svým pánem, dělám si věci tak, aby mi dělaly maximální radost. Vlastně jsem si první sukýnky ušila pro sebe, protože jsem hrozně toužila po něčem takovém, ale nic obdobného nebylo na trhu. No a taky to, ze se to lidem líbí, že je i u nás dost bláznů, jako jsem já, kteří v mém oblečení vážně chodí a dělá jim to stejnou radost, jako mně.
 
Jak si dobíjíš baterky? 
 
Nejraději trávím čas se svým mužem a třemi obřími psy někde v lese. Tam se mi nejlíp tvoří. A cestuji, hory a moře, to potřebuju aspoň jednou za rok! 

Co tě zaručeně potěší?
Když se mi něco povede! Právě teď pracuji na kolekci podzim/zima, a když je nějaký kousek už dokonale vymašlený, obléknu si ho, běhám v něm po bytě a ječím radostí!!

Co děláš proti šedi? 
Umění a fashion design!
 
MOTO:
Nebuď suchar!

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.