Share |

Anketa o módě a stylu: Šperkařka Eva Sušanská

foto: archiv

Eva Sušanská žije a pracuje v Plzni, kde otevřela i svůj ateliér. Po několika letech strávených ve výrobních podnicích, kde pracovala, se rozhodla vydat na svou vlastní cestu a zasvětit svůj život polymerové hmotě a umění. Po mnoha workshopech se zahraničními lektory se její práce zlepšovaly a začaly se ubírat jejím vlastním směrem.
 
Eva se zabývá výrobou autorských šperků, kabelek, objektů a dekorováním nábytku polymerem. Polymerovou hmotu kombinuje s různými materiály, nejčastěji s různými typy kovů.
 
V ateliéru, kde pracuje, je k dispozici i kamenný obchůdek e-shopu www.polymerove-hmoty.cz, který se specializuje na prodej polymeru. Eva vede workshopy zaměřené na výrobu šperků z polymerové hmoty v Plzni. Studuje obor Design kovu a šperku na UUD v Plzni a spolupracuje s mnoha umělci a výtvarníky v oblasti fashion and jewelry designu. Aktuálně se připravuje na výstavu v estonské galerii.
 
Tvá definice módy a stylu?
Vzhled, harmonie, způsob myšlení vyjádřený pomocí oblečení, šperků a doplňků (prostě všeho čím se zkrášlujeme).
 
Co máš nejraději na své práci?
Možnost kreativně vyjádřit určité příběhy, pocity a nálady,  volnost a pocit z dobře odvedené práce.
 
Jak si dobíjíš baterky?
Sladkým dortíkem a chvílemi strávenými se svými blízkými.
 
Co Tě zaručeně potěší?
Dobré zprávy z domova, humor mého manžela, konec zimy a příchod první jarních dnů, setkání po letech, kozí sýr a dobré víno….
 
Tvůj tip co dělat proti šedi: Nebát se experimentovat a mít rád sám sebe…
 
 
www.evasusanska.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.