Share |

Amatérští filmaři, zapněte kamery!

Točíte rádi? A co takhle ukázat své majstrštyky na soutěži amatérských filmů?
Amatérští filmaři zapněte kamery!
www.fiskulet.cz

Je jedno, jakou techniku používáte i to, jaký žánr vyznáváte. Stačí, že rádi filmujete a máte matroš o stopáži od 30ti sekund do 15ti minut, kterým byste se rádi pochlubili světu. Učinit tak můžete v rámci Svátku tvořivého amatérismu 9th MSVAF Fiskulet, jehož součástí bude stejně jako každý rok soutěž amatérských filmů. K účasti stačí jediné - přihlásit své dílko nejpozději do 11. září na mailové adrese soutez@fiskulet.cz.
 
Krom dobrého pocitu z vlastní odvahy jsou ve hře také ceny za nejlepší herecký výkon, nejlepší film, zvláštní uznání poroty a cena diváků. Vítězové i "poražení" vejdou ve známost během samotného festivalu, který letos proběhne již po deváté a to od 16. do 18. září v malebném prostředí Tvrze Holešice u obce Chrást.
 
Vyjma soutěže je na programu také celá řada dalších vypečených multikulti záležitostí od koncertů ještě ne úplně objevených, ale zato třeskutě talentovaných kapel přes netradiční disko až po notně specifické Uměníčko. Lehce bizarní atmosféra i svérazný humor zaručeny, takže koukejte točit, čas běží…
 
Více na www.fiskulet.cz.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.