Share |

Zvířata a jejich lidi: Pajda a Anička

foto archiv Aničky

Nová anketa! Kočky, psi, lvi a jejich lidi - jak se potkali a co spolu zažili? Starring Pajda a Anička, redaktorka české ELLE.
 
Jak jste se dali dohromady?
O jezevčíkovi Pajdovi jsem snila už několik posledních let. Loni mě jednou ve středu napadlo, že už nastal čas a v sobotu už jsem Pajdu měla doma.
Naše první zastávka byla v Café Savoy, kam jsme vyrazili na jahodové knedlíky. Tak začal náš společný život.

Jak přišel ke jménu?
Pajda se jmenuje podle Pajdy Majera z Arabely.  Oficiálně pak Alvin z Březnického Balkánu. je to šlechtic, který doufám bude po absolvování výstav a složení loveckých zkoušek předávat svoje geny dál. Zatím je čekatelen na šampiona krásy mladých a nejlepším mladým hladkosrstým trpasličím jezevčíkem v ČR.

Co děláte nejraději?
Denně nachodíme několik kilometrů v blízkém lesoparku. Moc nás baví i chození na cvičák, zde je naší nejoblíbenější disciplínou chození na kladině, skok přes překážky…  Ze všeho nejradši se však Pajda mazlí a seznamuje s ostatními pejsky a lidmi.

Cos od něj čekala?
Že mi změní život. Což platí absolutně.
A že se díky němu naučím větší zodpovědnosti a pravidelnosti, že mě určitým způsobem ukotví. Že to bude někdo, ke komu budu cítit zodpovědnost.

Co jste spolu prožili nejzásadnějšího?
Spolknutí špendlíku. První rande s mým současným přítelem (ten ho rád bere do Lokálu na pivo). Taky první sníh, první vánoce, první všechno. Což mě vždycky hrozně dojímalo. Teď se těšíme na první norování a časem i nevěstu.
 
BONUS:
Kde spíte?

Dříve v posteli, nyní se Pajda vyhřívá na sluníčku nebo doma na topení.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.