Share |

Zdeněk Pohlreich: šedá mi nevadí II.

foto Adam Ježek

Každý ví, kdo je Zdeněk Pohlreich. Ale jaký byl, než se stal celebritou? A co ho doopravdy baví? Přečtěte si náš dvojdílný (a docela drsný) rozhovor.

Emigroval jste vlastně těsně před revolucí, jak to tenkrát bylo a jak jste prožíval, že v ČR je revoluce a vy u toho nejste?
Bylo mi to fuk , jen jsem se bál , že mě Holandani pošlou zpátky dřív, než si stačím zařídit pobytové povolení pro Austrálii.
Co jste dělal 17. listopadu 1989?
Zařizoval tu Austrálii.
PÉROVÁNÍ JE SPRÁVNÉ
Když jste začínal jako kuchař, případně když jste začínal působit v zahraničí, pérovali vás? Byla to drsná zkušenost?
To víte že jo , ale bylo to tak správné.
Nejste jen kuchař, ale i manažer, máte řadu dalších aktivit. Co byste poradil lidem stran organizace času? Jak se dá skloubit řada protichůdných požadavků tak, aby člověk netrpěl nadměrným stresem?
Já nevím ,co komu poradit. Já tím stresem trpím taky. Ale nesu to hrdě. Mně strašně pomáhá sport. Je třeba si uvědomit, co je vaše priorita.
Vnímáte rozdíl mezi tím, jaký vztah k práci má dnešní mladá generace, a jaký mají lidé ve vašem věku? Liší se to i zeměpisně?
Že se to liší zeměpisné, na to vemte jed . Já naštěstí pracují s lidmi , kteří mají přístup k práci na dobré až skvěle úrovni a já vím, že jsou to profesionálové, kteří by mohli pracovat v jakékoli zeměpisné šířce.
Co děláte proti šedi?
Mně šedá barva nevadí. Ale vážně, můj život šedivý není , takže proti tomu nedělám vůbec nic.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.