Share |

Září v Rock Café bude doslova nabité koncerty a dalším uměním

foto: pořadatel akce

Krátce po konci prázdnin si budete moci v Rock Café připomenout prázdninovou idylku dlouhých propařených nocí na koncertu Dog Eat Dog. Tahle legendární a bezesporu jedna z nejúspěšnějších crossoverových kapel posledních let, která ovlivnila celou generaci, širokou veřejnost a také hudebníky, zavítá do pražského klubu Rock Café ve středu 4. 9. 20113. Dog Eat Dog doprovodí pražská kapela Five O´Clock Tea (5OT), což je šestičlenná banda výrostků z ulic pražských periferií. Na svých koncertech odpalují energickou smršť nekompromisně zkreslených kytar, drtivé basy a úderné rytmiky. To vše doplňuje kombinace ostrého rapu frontmana a povznášejícího zpěvu frontmanky. Koncert začíná ve 20.30 a vstupné je za 290,- v předprodeji a 350,- na místě.
 
O dva dny později, v pátek 6. 9. 2013 se od 21.00 můžete zastavit na koncert skupiny PapaLescu, která hraje tzv. electric soul live.  Trio Moimir Papalescu (syntezátory, zpěv), Mitsuko (kytara, syntezátory) a Vrána (akustické a elektrické bicí nástroje) hraje skladby z Moimirova prvního sólového alba Electric Soul, které vyšlo v listopadu 2012. Hudba samotná osciluje mezi retro - elektro náladami, často ale překvapí i stylově různorodými melodiemi a rytmy. Na afterparty zahraje DJ Johana, která je ve světe hudby známá jako femme fatale s lidkou tváří. V Praze hraje většinou v ROXY/NoD, Meetfactory nebo v Café v Lese… A ještě zahrají "Gangsta Swing“ - swing & electro swing party with The Prague Swingmasters. Vstup na tuhle akcičku je zdarma. 
 
A závěr měsíce září patří zpěvačce Ivě Bittové, která zahraje v klubu Rock Café v neděli 22.9.2013 od 20.30. Že se jedná o velmi osobitou zpěvačku netřeba psát. Stačí snad jen připomenout, že prošla mnoha hudebními žánry od alternativy přes jazz, rock, klasickou hudbu včetně hostování v opeře /role Dony Elviry W.A.Mozart/. A hudební scéna dodnes hledá pojmenování jejího hudebního jazyka, který je pro mnohé naprosto originální. Vstup 200CZK v předprodeji a 250CZK na místě.
 
http://www.rockcafe.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.